У Ківерцях діти вчилися прикрашати оселю до Нового року, не рубаючи зеленої ялинки

30 Грудня 2018, 11:52
У Ківерцях діти вчилися прикрашати оселю до Нового року, не рубаючи зеленої ялинки 1814
У Ківерцях діти вчилися прикрашати оселю до Нового року, не рубаючи зеленої ялинки

Для вихованців районного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбувся виховний захід «Еконовий рік».

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської РДА.

Захід відбувся 28 грудня.

Учасники заходу обговорили, як можна зробити оселю красивою і ошатною на свято, не рубаючи зеленої ялинки. Ідея не рубати живе дерево заради декількох днів свят знайшла щиру підтримку у головного спеціаліста відділу культури та туризму РДА Марії Хазанюк. Вона нагородила солодкими подарунками дітей – активних учасників акції «Замість ялинки – зимовий букет».

Кожен з нас має пам’ятати, що на землі все взаємопов’язано, і  як приємно у будь-яку пору року бачити і слухати спів птахів. Директор екологічного центру Стецькович Ганна розповіла присутнім, як важко птахам перенести зимовий холод та брак кормів, і тому обов’язок кожної небайдужої людини допомогти птахам вижити взимку. Керівник гуртка юних орнітологів Данилюк Алла нагадала, що можна класти у годівничку, а що категорично заборонено.

У кінці заходу оголосили підсумки конкурсу «Намалюй свою новорічну мрію». Вихованці гуртків - переможці конкурсу отримали солодощі.

Діти висловили надію та сподівання, що Новий рік принесе всім здоров’я, радість, достаток та мир. А ще  вихованці  дуже надіються, що у новому році в екологічному центрі  будуть кращі та комфортніші умови для проведення гурткової роботи.

 











Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024