У Ківерцях небайдужі хочуть власноруч відновити занедбану зупинку

17 Січня 2019, 11:19
У Ківерцях небайдужі хочуть власноруч відновити занедбану зупинку 4836
У Ківерцях небайдужі хочуть власноруч відновити занедбану зупинку

Небайдужі хочуть відновити занедбану зупинку у Ківерцях біля третьої школи.

Про це пише Володимир Бут-Гусаїм на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі, я спільно з дружиною Ангеліною Гулюк хочемо знову зробити подарок місту та закликаємо і Вас! Хочемо відновити громадську зупинку біля 3 школи в м.Ківерці! Закликаю всіх Вас подавати свої ідеї, а також допомогти матеріалами та долучайтесь до роботи! Свої пропозиції пишіть у коментарях, якщо бажаєш долучитися фізично або матеріально то напишіть в ПП!», – написав Володимир у дописі. 

Читайте також: У Ківерцях гарно розфарбували зупинку

 


Коментарі
17 Січня 2019, 16:33
так її ж вже зробили
18 Січня 2019, 10:51
Нехай мер міста робить.А він на що гроші вкладає???!! Ні доріг нормальних немає..скільки просили вже, щоб зробив вулицю Миру, Космонавтів, Ломоносова..так і живемо в болоті. <br/>&quot;ОБІЦЯНКИ-ЦЯЦЯНКИ&quot;!!!!!!!!!!!!<br/>Як були вибори, то знайомі просили від пана Жгутова, віддавати свій голос тільки за нього. Як бачимо самі Ківерці деградують не розвиваються. Для молоді навіть немає дискотеки..одні бари і алкоголь, так і спиваються.Тож якщо пане Володимиру Вас обрали, то будь ласка виконуйте свою місію! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18 Січня 2019, 13:41
Він не з Ківерець, тому йому до &quot;лампочки&quot; наше місто, він посидів з 8 до 16 та й додому в Луцьк поїхав.<br/>Для чого голосували? Знайомих слухали, гроші брали, за три каденції не зрозуміли що це за людина?<br/>Вони з Крупником на пару вам нароблять. Нема слів.....
18 Січня 2019, 14:51
Заклик цього повідомлення порекомендувати ідеї ремонту зупинки і зробити користь для жителів міста, а Ви шановні тільки знаєте Жгутов повинен тротуари, дорогі, зупинкі по ремонтувати сміття біля Вашого будинку прибрати і головне СЬОГОДНІ ВЖЕ БО Я ТАК ХОЧУ.
18 Січня 2019, 16:18
всраці мені ваша зупинка
18 Січня 2019, 18:55
Хочете жити в європейській країні? Будь ласка, почніть з себе! Для покращення власного добробуту, перестаньте &quot;срати&quot; в місцях загального користування, заключіть договір на вивезення твердих побутових відходів та сплатіть податки! Припиніть в весняно-осінній період спалювати різний непотріб та нищити комунальне майно та елементи благоустрою! Хто проти? Можете під постом хрюкнути!
18 Січня 2019, 21:33
Це не функція &quot;активістів&quot; відновлювати зупинки... Одне діло розмалювати зупинку, а зовсім інше капітально відремонтували. Хай міська влада клопочеться про це.
18 Січня 2019, 21:56
А цей миршавий недомірок, котрий збирався стати депутатом буде лише зупинки фарбувати? Ну, просто таких &quot;по белить, по красить&quot; в нас вистачає....тьфу на того ґаґауза!
20 Січня 2019, 18:06
Люди добрі на що ви перетворилися ... з людей справді на свиней, які САМІ ЗРОБИЛИ ТАКЕ МІСТО НА СВИНЮШНИК!!! Ця зупинка була нормальною, це ж не сам Мер міста її довів до такого стану, ви ж самі пишите що він не з Ківерець!!!!Людина сама запропонувала відремонтувати зупинку, до чого тут мер?!?!? Це власна ініціатива чоловіка з дружиною!!! Беріть приклад з таких ЛЮДЕЙ незалежно від посади, і чи взагалі вони при посаді вони захотіли зробити це для міста!!! <br/>І якщо обрали мера Міста Жгутова то на мою думку школи, садочки, зарплати і т.д. Є вищі головніше над проблемою доріг чи зупинок!!! Ви ж тільки помічаєте дороги, а головніші проблеми навіть не знаєте !!! Почніть з себе!!!
21 Січня 2019, 20:53
Звісно, що не мер довів її до такого стану... А місцеве бидло і цпховці. Але це не знімає з мера відповідальності за приведення в належний стан даного об'єкта. Влада не повинна самоусуватися від виконання своїх обов' язків і передавати свої повноваження таким собі &quot;ативістам&quot;..
22 Січня 2019, 00:17
Але ніхто не заставляє людину відремонтувати зупинку чи будь що!!! ВЛАСНА ІНІЦІАТИВА!!!Що і називається почни з себе!!!В школах ж теж є директор і теж ніби державна але ж батьки всеодно здають кошти на потреби, на ремонт!!! А це добре діло, не бачу нічого поганого!!! Потрібно справді задуматися а що я особисто зробив для свого міста, для своїх дітей, внуків!!!!! На мою думку мер і так на свому місці!Цікаво якби прийшов хтось інший на таку посаду то чи взагалі щось робилося....
22 Січня 2019, 02:38
Можу шифер підігнати )<br/>Є достатньо )
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024