У Ківерцях відбувся святковий концерт до 100-річчя Соборності України

22 Січня 2019, 19:44
У Ківерцях відбувся святковий концерт до 100-річчя Соборності України 3701
У Ківерцях відбувся святковий концерт до 100-річчя Соборності України

У приміщенні центру дитячої та юнацької творчості міста Ківерці відбулися урочистості та святковий концерт «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг!» з нагоди відзначення Дня Соборності України та 100-річчя проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської РДА.

«Саме доленосні події січня 1919 року заклали фундамент становлення нашої країни в її сучасному вимірі, стали чітким орієнтиром для неподільної та суверенної України сьогодення. Соборність, це не лише спільна територія. Це й духовна єдність, спільні цінності, спільні ідеали та цілі. Це велика міцна родина усіх українців», – сказав у вітальному слові перший заступник голови райдержадміністрації Юліан Таранчук.

«Бажаю, щоб всі ми вистояли та набули свою Незалежну і Соборну Державу. Незалежну не тільки на папері, але насамперед у реальності. Щоб вороги не зазіхали на наші кордони, щоб весь світ знав та поважав українців за їх волю, чесність та справедливість, за професійність та працьовитість, за силу та незламність!», – додав він.

З вітальним словом до присутніх звернулися також голова районної ради Олександр Гурський та міський голова Володимир Жгутов.

З нагоди свята керівники району вручили Почесну грамоту  районної ради та районної державної адміністрації керівнику військово-історичної групи «Азимут» Володимиру Патраю.

Продовжила урочистості концертна програма від  кращих творчих колективів та вокалістів районного будинку культури імені М.П.Ковальова.

 










Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024