У Ківерцях звітували фермери та приватні землевласники

24 Січня 2019, 16:40
У Ківерцях звітували фермери та приватні землевласники 3387
У Ківерцях звітували фермери та приватні землевласники

Відбулася звітно-виборна конференція Асоціації фермерів та приватних землевласників Ківерцівського району.

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської РДА.

23 січня у приміщенні районної державної адміністрації відбулася звітно-виборна конференція Асоціації фермерів та приватних землевласників  Ківерцівського району. Із доповіддю проведену роботу за звітний період виступив голова Асоціації Василь Хоровець.

В роботі конференції взяли участь керівники фермерських господарств району, голова Асоціації фермерів та приватних землевласників Волинської області Руслан Хомич, директор Волинського відділення Укрдержфонду підтримки фермерських господарств Світлана Соколовська, начальник управління інвестицій, інфраструктури та агропромислового розвитку райдержадміністрації Ірина Куцик, керівник Ківерцівського управління ГУ ДФС у Волинській  області Андрій Ткачук, виконувач обов’язків начальника міжрайонного управління у Ківерцівському та Рожищенському районах Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Іван Лукасюк, представники «Приватбанку» та «Ощадбанку».

Відбувся діалог між фермерами та запрошеними щодо державної підтримки фермерських господарств, земельних питань, податкового законодавства. 

Представники банківських установ проінформували присутніх про діючі механізми підтримки фермерських господарств через банківські структури.

Головою Асоціації фермерів та приватних землевласників Ківерцівського району знову обрали Василя Хоровця. З переобранням його привітав перший заступник голови райдержадміністрації Юліан Таранчук, який також висловив слова вдячності за співпрацю та взаєморозуміння керівникам фермерських господарств району.

 



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39