В «MyBook» розповіли, чому ківерчани купують книги

03 Лютого 2019, 13:06
В «MyBook» розповіли, чому ківерчани купують книги 1425
В «MyBook» розповіли, чому ківерчани купують книги

Чому люди купують книги?

У світі щороку купується більше 2 мільярдів книг. Показники різняться в залежності від країни. В середньому одна людина в США щорічно набуває п'ять-шість книг, в Європі – три-чотири, в Україні – лише одну. Існує три основні причини, через які люди купують будь-який продукт, включаючи книги.

1. Для задоволення потреб

Продукти ми купуємо, щоб нагодувати себе, одяг – щоб носити, а меблі – щоб лежати і сидіти. Рішення про покупку в кожній з цих категорій, зазвичай приймається на основі особистих переваг. Але залишається фактом, що ми це робимо для задоволення життєвих потреб.

Книги нічим не відрізняються. Люди купують їх, щоб задовольнити певні потреби:

  • для розваги (художня література, біографії, мемуари);
  • для придбання нових знань (наукова, енциклопедична, навчальна література).

Одним вони допомагають скрасити дозвілля, іншим – вивчити що-небудь нове і придбати корисні навички.

2. В якості подарунків

Піднесення подарунків – це добра давня традиція. Ми даруємо презенти на кожну важливу подію та свято. Вручаючи їх, ми реалізуємо ряд психологічних потреб: демонструємо свою щедрість, щирість, відкритість і бажання догодити іншій людині. За статистикою 25% книг купується в якості подарунків для колег, друзів і близьких родичів, а 43% – для дітей.

3. Під впливом неусвідомлених бажань

Імпульсивні покупки відбуваються на основі прийняття незапланованих, спонтанних рішень. Велику роль відіграють емоції, які викликають миттєві неусвідомлені бажання, домінуючі над розумом. В імпульсивній купівлі книг зізналися 22% респондентів, які брали участь в одному з останніх досліджень книжкової індустрії, проведеному компанією The Codex Group.

Плюси асортименту на основі логіки та емоцій

Онлайновий магазин My Book пропонує асортимент, який враховує всі три причини, що змушують людей купувати книги.

Продуманий діапазон містить видання, спрямовані на задоволення потреб читачів у розвагах і навчанні, з яких можна дізнатися:

  • як жити без стресу;
  • як навести порядок у будинку і житті;
  • що таке надихаюча біографія, відмінний детектив або романтична історія;
  • як схуднути, або розвинути корисні навички.

Оскільки чверть усіх книг набувається в якості подарунків, ви легко знайдете тут безліч варіантів до Дня народження, новосілля, випускного вечора та Нового року, для чоловіків, жінок, дітей, бабусь і дідусів. Книги здатні змінювати життя, підходять усім і ніколи не виходять з моди, тому вони завжди будуть залишатися ідеальним подарунком.

Імпульсивних покупців приваблює естетична краса оформлення книг. Ймовірно, тому всі видання інтернет-магазину мають барвісті, емоційні обкладинки і пропонуються за вигідною видавничою ціною. Купуйте книги, даруйте їх та «обмінюйте години нудьги, неминучі в житті, на години великої насолоди»!

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром