У Ківерцях відзначили 30 річницю виведення військ з Афганістану

15 Лютого 2019, 11:55
У Ківерцях відзначили 30 річницю виведення військ з Афганістану 2638
У Ківерцях відзначили 30 річницю виведення військ з Афганістану

З нагоди 30 річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам у Ківерцях відбулося урочисте зібрання та поминальна панахида за загиблими військовослужбовцями.

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської РДА.

Представники влади та громадськості спільно з воїнами-інтернаціоналістами району поклали квіти до підніжжя пам’ятника, що у міському парку. 

Настоятель Свято-Покровського храму села Озеро, отець Михайло Журомський відслужив панахиду за воїнами-афганцями, які померли від ран і хвороб уже на своїй землі та за загиблими у військових конфліктах, їх пам’ять вшановано хвилиною мовчання.

З концертними номерами на урочистому зібранні перед присутніми виступили учасники художньої самодіяльності районного будинку культури ім. М.П.Ковальова.

До присутніх на заході  воїнів-інтернаціоналістів звернулися голова райдержадміністрації Валерій Ткачук, голова районної ради Олександр Гурський, секретар міської ради Оксана Баранович та голова районної спілки ветеранів Афганістану В’ячеслав Гордіюк. Вони вручили воїнам-афганцям почесні грамоти районної ради та райдержадміністрації, міської ради.

 








Коментарі
16 Лютого 2019, 00:18
А чому попи московські?
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024