У Ківерцях визначили найкращих читців поезії Тараса Шевченка та Лесі Українки

20 Лютого 2019, 13:02
Учасники заходу 2820
Учасники заходу

У Ківерцях відбувся районний огляд-конкурс «Найкращий читець поезії Лесі Українки та Тараса Григоровича Шевченка», у якому взяли участь учасники художньої самодіяльності сільських,  селищних клубів та будинків культури.

Захід проходив 19 лютого 2019 року в актовому залі Ківерцівської районної дитячої музичної школи 

 Виступи учасників оцінювало конкурсне журі у складі директора та методистів районного будинку культури і начальника відділу культури, туризм, молоді та спорту,– інформує сайт Ківерцівської РДА

Всі учасники, готуючись до конкурсу, серцем доторкнулися до поезії Лесі Українки та Великого Кобзаря. Це було свято! Важко було визначити переможців, адже кожен учасник вклав частинку своєї душі у виконання твору.

Переможцями конкурсу стали:

серед дорослих

1 місце – Журавичівський БК;

2 місце – Грем'яченський БК;

3 місце – клуб села Котів

Серед дітей:

1 місце - клуб села домашів;

2 місце - БК села Прилуцьке;

3 місце - клуб села Котів та БК ссела Звірів.

Начальник відділу культури, туризму, молоді і спорту Галина Слатініна  підсумовуючи висловила подяку учасникам конкурсу, членам журі та організатору - директору Грем'яченського БК Тамарі Кузьміч..

Проведений конкурс - це справжнє свято українських поетів, їх вічної нев'янучої творчості, полум'яного слова. Їхні   твори завжди хвилюватимуть струни людської душі. Вчимося у них шанувати і любити рідну мову, землю, рідний народ. І хочеться вірити, що на нашому шляху буде: Лесина віра і надія, Тарасова мудрість і його  невмируще слово! Читаймо їхні твори і наша мова буде багатою, чистою, чарівною!









 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024