ДТП у Дачному: дев'ятирічна дівчинка втратила пам'ять. ВІДЕО

22 Лютого 2019, 16:58
Мирослава Набухотна 7883
Мирослава Набухотна

Стан дев'ятирічної дівчинки, яка напередодні травмувалася в аварії поблизу села Дачне Ківерцівського району – важкий.

Про це розповіла завідувачка ортопедо-травматологічного відділення Мирослава Набухотна. Лікарка каже, що дитина, яка вчора поступила в медзаклад після аварії, нічого не пам’ятає, – йдеться у сюжеті «UA: Волинь».

«З важкими травмами, з скальпованою рваною раною лоба з переходом на повіко, рваної рани губи верхньої, переломом гомілки, забій головного мозку. На сьогодні стан дитини важкий і дитина готується до оперативного лікування. Ретроградна амнезія в дитинки, не пам’ятає вона того, що сталося, не знає. Каже: де ж я могла так сильно вдаритись», – каже завідувачка ортопедо-травматологічного відділення ВОДТМО Мирослава Набухотна.

Аварія сталася напередодні близько 20-ої години вечора на автодорозі Луцьк – Маневичі. Автомобіль «Мерседес» зіткнувся з легковиком «Шевроле-Авео»  та автобусом Богдан поблизу села Дачне. Внаслідок автопригоди 44-річний водій таксі та 32-річна пасажирка, мама травмованої дівчинки, загинули на місці. Ліквідовували наслідки аварії чергові варти рятувальної частини міста Луцька, розповів речник управління ДСНС Волині Володимир Нестеров.

«Рятувальники ДСНС України у Волинській області залучалися для деблокування потерпілих з автомобіля «Шевроле», які на той час були без ознак життя»,– каже речник управління ДСНС Волині Володимир Нестеров.

Загинула у аварії Софія Швець, інженер служби розподільних мереж ПрАТ «Волиньобленерго». Цю інформацію підтвердила прес-секретар структури Інна Ройко.

Слідчі працювали на місці зіткнення до ранку. 

На відео, яке надав Суспільному чоловік загиблої Юрій Швець. Каже – на цих кадрах чоловік, що був за кермом Мерседеса, екс-працівник управління обласної поліції.

Читайте також: 

 

Коментарі
23 Лютого 2019, 00:27
Сука пяна за кермом довічно таких судити потрібно.
23 Лютого 2019, 03:07
Душити тварюк таких треба,нелюд
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024