На українському телеканалі розповіли про ДТП Дачному. ВІДЕО

23 Лютого 2019, 12:11
На українському телеканалі розповіли про ДТП  Дачному. ВІДЕО 6240
На українському телеканалі розповіли про ДТП Дачному. ВІДЕО

На телеканалі «1+1» у сюжеті новин «ТСН» розповіли про ДТП у селі Дачне.

Зокрема повідомили про стан дев’ятирічної дівчинки, яка разом із мамою потрапила у ДТП.

«Ніколи нікому поганого слова не сказала, ніколи не обідила. Золота дитина була…», – каже лучанин пан Ярослав, який в страшній аварії втратив єдину доньку. Тепер дідусь не відходить від дверей реанімації, за якими його онука – 9-річна Христинка, за життя якої борються медики.

«Стан дитини утримується важким. Закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, обширні скальповано-рвані рани голови», – розказує про стан маленької пацієнтки Мирослава Набухотна, завідувачка травматологічного відділення обласної лікарні.

Дівчинка при свідомості, але не пам’ятає, що сталось і як вона опинилася у лікарні.

«Ми за маму нічого не кажемо, стараємося не казати. Вона запитує, де мама. Кажу: «Мама в другій лікарні», – каже пан Ярослав.

У ДТП звинувачують екс-очільника карного розшуку Луцька. Геннадій Єпіфанович — колишній працівник поліції, який до 2016 року керував карним розшуком в області. Нині він — у СІЗО. Журналісти навідалися до оселі винуватця ДТП та застали там лише тестя підозрюваного. Сусіди ж кажуть, що жодного разу не бачили чоловіка п’яним за кермом.

Тим часом колеги загиблого таксиста кажуть, що той був досвідченим водієм. Вони досі не можуть повірити у його смерть. У чоловіка залишилося двоє дітей, своєї мами не побачать і дві донечки загиблої пасажирки. Їхній дідусь сподівається, що затриманому не вдасться уникнути покарання попри зв’язки у правоохоронних органах.

Більше у відео.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024