У Ківерцях відбувся концерт, присвячений міжнародному жіночому дню. ФОТО

11 Березня 2019, 09:45
3065

У День жіночого свята, 8 березня, у Ківерцівському районному будинку культури відбувся святковий концерт за участю аматорських колективів району «Із першим подихом Весни, вітаємо всі ВАС...».

Про це повідомляє сайт Ківерцівської РДА.

Під час концерту із найщирішими побажаннями до жіноцтва району звернулись перший заступник голови Ківерцівської  районної державної адміністрації Юліан Таранчук, заступник голови районної ради Віталій Протасюк,  міський голова Володимир Жгутов, начальник відділу освіти РДА Микола Грибук, настоятель Ківерцівського благочиння ПЦУ протоієрей Іван Семенюк.

У своїх вітальних зверненнях вони бажали усім жінкам Ківерцівщини бути завжди радісними, щасливими, дарувати тепло і посмішку оточуючим їх людям, а також міцного здоров’я та впевненості у своєму майбутньому та майбутньому своїх рідних і близьких.

«Все, що для нас, чоловіків, найдорожче в житті, нам даєте ви, наші любі, ніжні, турботливі і найкращі жінки.Саме заради вас чоловіки зважуються на найвідважніші вчинки, примножують добрі справи. Я вам бажаю щодня відчувати нашу турботу і теплоту наших сердець, повагу і любов від дітей. Будьте щасливими», – сказав у своєму зверненні  Юліан Таранчук.

«Хочу подякувати всім жінкам, які сьогодні сумлінною повсякденною працею утверджують авторитет державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств і організацій, забезпечуючи виконання важливих завдань на різних напрямках роботи. Особлива подяка тим жінкам, які сьогодні разом з чоловіками стоять на передньому краї боротьби за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, жінкам-волонтерам, медичним працівникам. Велика шана матерям і дружинам, які чекають чоловіків та синів з фронту, глибоке співчуття тим з них, які втратили рідних. Ваша небайдужа й відповідальна життєва позиція, як і буденна праця є справжньою запорукою миру й стабільності нашого народу, відродження нашої країни», – зазначив у своєму вітальному слові  заступник голови райради Віталій Протасюк. 

Після вітальних слів Юліан Таранчук вручиа  багатодітним жінкам району Президентські  відзнаки.«Мати -героїня».

Після цього для усіх присутніх працівники районного будинку культури  та вихованці колективів ЦДЮТ подарували святкову концертну програму.











1

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024