Поліцейські затримали групу шахраїв, які вчиняли злочини у Ківерцівському районі. ФОТО

20 Березня 2019, 13:35
На волині поліцейські затримали групу шахраїв 3895
На волині поліцейські затримали групу шахраїв

В райцентрі Рожище співробітники групи реагування патрульної поліції за підозрою в шахрайстві затримали двох жителів обласного центру Волині. Чоловіки в торговельних закладах району розраховувалася сувенірними купюрами.

Наразі, вирішується питання щодо відкриття за цим фактом кримінального провадження за частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України, – інформує Сектор комунікацій ГУНП у Волинській області.

Зловмисниками виявилися раніше судимі 36-річний та 20-річний жителі Луцька. Правопорушники пересувалися автомобілем «Audi» на іноземній реєстрації. 

«Затримані, під виглядом справжніх грошей, розраховувались за дріб’язковий товар у магазинах сувенірними купюрами номіналом 200 грн., отримуючи решту справжніми грошима. Уже встановлено, що вони причетні до чотирьох таких фактів на території Рожищенського району та до трьох у сусідньому, Ківерцівському районі. Наразі, вирішується питання щодо відкриття за цим фактом кримінального провадження, за частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України», – повідомив Олександр Басалик, начальник Рожищенського відділення поліції. 

Нагадаємо, що в кінці лютого цього року оперативники Рожищенського районного відділення поліції у співпраці із ківерцівськими колегами вилучили у 37-річного жителя райцентру Ківерці пістолет та 25 набоїв калібру 9 мм.

Читайте також: У Дачному BMW на «бляхах» вилетіла на узбіччя і перекинулась





 

 

Коментарі
21 Березня 2019, 21:07
Ну геть не видно,що то сувенір
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024