Команда з Ківерцівського району здобула перемогу на фестивалі дружин юних пожежних

22 Березня 2019, 15:47
У Ковелі відбувся фестиваль дружин юних пожежних 2384
У Ковелі відбувся фестиваль дружин юних пожежних

У Палаці учнівської молоді міста Ковеля відбувся перший зональний етап областного XXV Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

Про це повідомляється на сайті ДСНС у Волинській області.

Організаторами фестивалю є Управління ДСНС України у Волинській області, Добровільне пожежне товариство Вонині та Управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА.

Участь у змаганнях 21 березня взяли команди: «Іскринки» з Ківерцівського, «Екстрім» з Любешівського, «Запальнички» з Маневицького, «Fire girls» з Колодяжненської ОТГ Ковельського районів та команда «Anti-Fire» з міста Ковеля.

У конкурсі «Домашнє завдання» всі команди на досить високому рівні демонстрували свої знання з правил безпеки життєдіяльності, акторські здібності і вокальну майстерність.

Новинкою цьогорічного фестивалю був конкурс «Відеоролик соціальної реклами», який містив у собі інформаційно-роз’яснювальний матеріал у вигляді короткого відеоролику з тематики безпеки.

Перемогу на зональному етапі здобула команда «Іскринки» з села Дерно Ківерцівського району. Переможці та лауреати отримали грамоти, солодощі і цінні подарунки.

Призери вийшли у фінал і візьмуть участь в обласному етапі фестивалю, який проходитиме в травні у місті Луцьку.

 





Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024