У Ківерцівському районі бригада швидкої допомоги запізнилася на виклик через погану дорогу

22 Березня 2019, 13:55
3792

За добу 21 березня 2019 року в Центральній оперативній диспетчерській нашого закладу зареєстровано 441 звернення, з них здійснено 356 виїздів бригад екстреної медичної допомоги (з них 12 виїздів були безрезультатними).

Про це йдеться на сторінці  Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Facebook.
Лікарем консультантом Консультативно-телеметричного посту Центральної оперативної диспетчерської було прийнято та проаналізовано 95 ЕКГ, переданих з місця виклику бригадами екстреної медичної допомоги зі всієї Волинської області. Диспетчерами та лікарем-консультантом Центральної оперативної диспетчерської надано 51 пораду мешканцям області.
За добу зареєстровано 9 запізнень на виклики. Більшість з них у зв’язку з незадовільним станом доріг у:

  •  Володимир-Волинському районі  до села Черчиці;
  •  Іваничівському районі  до села Бужковичі;
  •  Старовижівському районі до села Мизове;
  •  Ківерцівському районі  до села Городище.

Бригадами екстреної медичної допомоги було виявлено 3 випадки гострих коронарних синдромів.
21 березня бригадою Луцького відділення екстреної медичної допомоги було проведено успішну реанімацію в громадському місці міста Луцька. Після успішної реанімації хворий був транспортований в Луцьку міську клінічну лікарню.
З села Перемиль, Горохівського району була транспортована хвора у важкому стані, з пожежі, з площею опіку до 50%, ІІ-ІІІ ступеня Під час надання допомоги та транспортуванні з місця виклику у Луцьку міську клінічну лікарню, хворій проведено знеболення та інтенсивна терапія. Накладено гелеві пов’язки на ушкоджені ділянки тіла.

Коментарі
22 Березня 2019, 21:44
Три дні тому була подібна інформація на даному сайті.... І що? Щось помінялося? Які були дороги в районі, такі і залишились. Тому чекайте продовження.. Ще не одна карета не доїде вчасно до пункту призначення через стан доріг..
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024