Ківерцівський краєзнавчий музей відзначив ювілей. ФОТО

23 Березня 2019, 14:21
3472

Ківерцівський краєзнавчий музей з нагоди свого 10-річчя провів День відкритих дверей з метою пропаганди своєї роботи, ознайомити ківерчан та гостей міста зі сторінками природи, етнографії, подій Другої світової війни у краї, Революції гідності, подій на сході України.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

Відвідувачі, а їх було понад сотню, з яких – третина школярі,  дізналися багато нового про славетних і не завжди усім відомих людей краю. Відвідали художньо-меморіальну виставку української художниці і педагога Лесі Капрук.

В цей день музей також відвідали керівники районної держадміністрації, відділу культури, туризму, молоді та спорту РДА, працівники управління соціального захисту населення, музичної школи, закладів позашкільної освіти, національного природного парку «Цуманська пуща», ветерани АТО/ООС, просто небайдужі до історії краю.

Музей як районний краєзнавчий був створений Ківерцівською районною радою 18 березня 2009 року рішенням № 23/14.

«Щира подяка патріотам своєї малої батьківщини, які започаткували хорошу справу: представникам владних структур, депутатам райради, усім причетним до народження нашого закладу, який має мати майбутнє»,– йдеться у дописі.








 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024