Ківерцівська делегація відвідала авторську школу Миколи Гузика у місті Южне. ФОТО+ВІДЕО

24 Березня 2019, 12:23
4775

Делегація із міста Ківерці у складі заступника міського голови Ольги Поліщук, директора Світланни Свиновей та педагогічних працівників Ківерцівської експериментальної школи відвідала Комунальний заклад «Южненська Авторська Миколи Гузика експериментальна спеціалізована загальноосвітня школа-комплекс  І-ІІІ ступенів Южненської міської ради Одеської області».

Про це йдеться на сайті Ківерцівської міської ради.

Метою поїздки було поглиблене ознайомлення із особливою дидактично-методичною системою та оригінальною моделлю школи-комплексу, в основі яких особистісно-орієнтована система шкільної освіти (комбінована система організації навчально-виховного процесу М. П. Гузика), так як в нашому місті працює експериментальна школа за авторською методикою Миколи Петровича. Адже, це саме той випадок, коли краще один раз побачити, ніж сто раз почути.

Миколою Гузиком та Надією Гузик (директор школи) спеціально для делегації було зорганізовано цікаву та надзвичайно пізнавальну дидактичну роботу протягом двох днів перебування делегації в школі. Педагоги почерпнули неоціненний досвід Миколи Петровича та всього педагогічного колективу школи, що неодмінно матиме своє впровадження в нашій міській школі.

1



1





Більше фото ТУТ.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024