У Ківерцівському районі поліція зафіксувала порушення виборчого законодавства

01 Квітня 2019, 09:35
2866

На лінію служби «102» поліції із заявою про протиправні дії звернувся 42-річний житель Луцька, депутат обласної ради. За його словами, поблизу зупинки громадського транспорту в селі Дідичі Ківерцівського району під час конфлікту зловмисник пошкодив йому чохол мобільного телефону, завдавши збитків на 2 тисячі гривень.

Подія трапилася у неділю 31 березня,- інформує Сектор комунікації поліції Волинської області.

Поліцейські оперативно встановили, що правопорушення вчинив 69-річний житель цього ж району. За скоєння дрібного хуліганства правоохоронці склали на волинянина адміністративний протокол за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або громадських робіт, чи виправних робіт, або адміністративного арешту на строк до 15 діб.

Поліція також проводить перевірку за ще за одним зверненням депутата облради. Заявник повідомив на лінію служби «102», що виявив на території поблизу виборчої дільниці в селі Дідичі, невідому особу, котра здійснювала записи про участь громадян у голосуванні, що може бути порушенням виборчого законодавства.

 Читайте також: Скільки виборців проголосували у 23 виборчому окрузі

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024