У Ківерцях стартував новий футбольний сезон. ФОТО

02 Квітня 2019, 10:01
1680

 У місті Ківерці стартували чергові змагання під егідою «Асоціації дворового футболу 5х5». Стартові матчі турніру відбулися 30 березня.

Про це Район.Ківерці повідомив Голова ГО «Асоціація дворового футболу 5х5» Микола Озюк.

Турнір проходив у звичному для учасників форматі, а саме відбувався розіграш трьох кубків – «Grand Cup», «Silver Cup» та «Bronze Cup». До участі у турнірі долучилося 12 команд: ФК «Фенікс ДПЗ», ФК «Атлетик», «Шігірюм», «РедиМо», «Духче», «Кременець», «Альянс», «Хавест Агро», «Young Boys», «Феміда Юнайтед», «Барса» та «Фортуна». Після проведення жеребкування колективи були розділенні на 4 групи. Після чого розпочалася безкомпромісні боротьба за призові місця.

«Bronze Cup» – третій за рангом турнір, але за жагою до перемоги та боротьбою колективів нічим не поступається головному трофею. У фінальному матчі зустрічалися «Кременець» та «Атлетик». Матч був досить напруженим, що й засвідчив рахунок нічийний рахунок 2:2 у основний час. Долю Рожищенського дербі вирішила серія пенальті, де фортуна була на боці колективу Андрія Бльоха – 3:2 на користь ФК «Атлетик». Кращим гравцем «Bronze Cup» став Стець Дмитро («Кременець»).

«РедиМо» та «Шігірюм» зустрілася у фіналі «Silver Cup». Дві команди, котрі справді дарували позитивний настрій глядачам, адже жарти братів Скуленців не давали сумувати нікому. Щодо гри, то колективи грали дуже обережно, адже всі розуміли ціну помилки. Як результат нульова нічия і чергова фінальна серія пенальті, у якій пані Фортуна була на боці колективу з села. Прилуцьке – 2:1 на користь «Шігірюм». Кращим гравцем  «Silver Cup» визнано Бандуру Івана («Шігірюм»).

У матчі за головний трофей зустрілися колективи, котрі постійно приймають участь у турнірах під егідою АДФ – «Духче» та «Фенікс ДПЗ». Глядачі, котрі зібралася у вечірньому парку щоб спостерігати за грою, отримали масу позитивних емоцій, адже гра було дуже дратвовою. Гравці активно переміщалися по майданчику створюючи момент за моментом. У підсумку, фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 2:0 на користь «Фенікс ДПЗ». Кращим голкіпером «Grand Cup» став Роюк Дмитро («Фенікс ДПЗ»), а кращим гравцем визнано Чайку Володимира (Духче).

«Дуже драйвовим видався день, чудова весняна погода лише підтвердила це. Приємно було зустрітися у колі друзів, повболівати та отримати позитивний заряд. Спасибі колективам за участь, команда АДФ надалі працюватиме для створення усе кращих умов проведення турнірів. Вітаю переможців!», – зазначив Микола Озюк.

По завершенню відбулося нагородження кращих колективів та гравців.












 

Коментарі
03 Квітня 2019, 09:31
Супер турнір
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024