Жидичанин Ігор Случик переміг у номінації «Найкращий тато» на спортивному фестивалі в Луцьку

03 Квітня 2019, 11:41
3507

У спортивному комплексі «Арена Спорт», що у РЦ «Адреналін Сіті», відбулася фінальна частина обласного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Захід, що відбувся 30 березня, організували відділ з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Волинська обласна організація ФСТ «Спартак» при підтримці ГО «Відділення НОК України у Волинській області»,– інформує Таблоїд Волині.

Привітали та побажали перемоги учасникам фестивалю директор Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Володимир Новосад та заступник директора Волинської обласної організації ФСТ «Спартак» Олег Хмурий. Також перед суперниками та гостями виступили вихованці відділення художньої гімнастики КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа № 3 Луцької міської ради». Всього в обласному фестивалі «Мама, тато, я – спортивна сім’я» прийняло участь 257 сімей в кількості 771 учасників.

Фестиваль проводиться щорічно з метою заохочення дітей та дорослих до занять спортом та організації змістовного дозвілля.

У фінальній частині взяли участь 13 команд з різних куточків Волинської області. Усі діти з нетерпінням чекали, коли разом з татом і мамою зможуть випробувати свої сили, виконуючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність та командну згуртованість. Окрім звання найкращої сім’ї області та права представляти Волинь на Всеукраїнських змаганнях у місті Києві в серпні, учасники змагались в номінаціях «Найкращий тато», «Найкраща мама» та «Найкраща дитина», також визначали кращий сімейний малюнок на тему: «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя».

Батьки та діти з азартом та запалом змагалися в чотирьох естафетах: долали «Смугу перешкод», змагалися в «Комбінованій» естафеті, «Ігровій» та «Фрізбі» та конкурсах серед кращого учасника фестивалю( мама, тато, дитина).

За підсумками спортивних випробувань третє місце в обласному фестивалі посіла сім’я Ремінських ( мама Віра, тато Василь, дитина Мирослава) які представляли Прилісненську ОТГ. Друге місце виборола сім’я Глодік (мама Альона, тато Микола, дитина Антон ) з міста Камінь-Каширського. Абсолютним переможцем цьогорічних сімейних змагань, показавши найкращі результати, стала спортивна сім'я Костюків (мама Тамара, тато Юрій, дитина Мирослав), які представляли місто Володимир-Волинський.

У конкурсі малюнку кращими стала сім’я Головій із Старовижівського р-н, друге місце сім’я Копитюків з Ратнівського району та третє місце сім’я Ремінських Прилісненської ОТГ.

В номінації «Найкращий тато» виборов перемогу Случик Ігор із Жидичинської ОТГ, «Найкращою мамою» стала Дудчик Надія із Камінь-Каширського, а в номінації «Найкраща дитина» переміг Глодік Антон з Камінь-Каширського.


1

1

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024