У Ківерцях волонтери прибрали у будинку 90-річної бабусі. ФОТО

17 Квітня 2019, 09:01
3383

У Ківерцях група небайдужих людей, які об’єдналися для того, щоб допомагати соціально незахищеним категоріям  населення, навела порядок в будинку на вулиці Лермонтова. В хаті живе  бабуся, якій понад 90 років, та її син.  

Про це пише Перший.

У коментарі Першому одна із організаторок прибирання  розповіла, що сім’я живе в дуже поганих умовах і ними не опікується жодна із соціальних служб.

«Зібрали групу людей, які просто пішли і навели там порядок. Інколи приносимо туди одяг і їжу. Завезли одіяла і подушки.  До прибирання долучилося 8 людей, протягом місяця цю сім’ю відвідують різні наші дівчата», – розповіла жінка.

У громадській організації розповіли, що в будинку відмили стелю, стіни, перебрали старий одяг. «В них трохи є хвороблива манія збирати речі. Син деякою мірою неповносправний, однак інвалідності немає. Ми побачили, що в таких умовах люди не можуть жити», – розповіла жінка.

«Нарешті хатинка на Лермонтова стала трішки веселіша. Ожила і повеселіла й бабця, яка швидше розпаковувала сміття з мішків ніж ми його туди зносили. Господар будинку помагав усім чим міг, носив воду, стримував азарт мами занести сміття назад до будинку», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що допомагати людям почали із січня. Вже відвідали 8 сімей, в планах –  ще 12.

1





 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024