Водій автобуса з Ківерцівського району став учасником смертельної аварії

22 Квітня 2019, 16:30
ДТП 3504
ДТП

У другій половині дня 21 квітня на автодорозі, сполученням Луцьк-Дубно, в селі Крупа Луцького району зіткнулися автомобіль Volkswagen Caddy та рейсовий автобус, сполученням Луцьк-Тернопіль.

За попередньою інформацією, водій та двоє пасажирів легкового автомобіля загинули, ще одного пасажира автомобіля Volkswagen Caddy госпіталізували. Постраждали в ДТП також і деякі пасажири автобуса. Їх доставили в лікарню для надання медичної допомоги та проходження обстеження, – повідомляють у ГУ НП у Волинській області.

На місці події працює слідчо-оперативна група, встановлюються обставини ДТП.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 15 години.

Попередньо, поліцейські встановили, що водій автомобіля Volkswagen Caddy, виїжджаючи на автодорогу Луцьк-Дубно, не надав перевагу в русі в наслідок чого допустив зіткнення з рейсовим автобусом Еталон.

За кермом автомобіля Volkswagen Caddy перебував 59-річний житель Луцька. Водій, а також двоє пасажирів цього транспортного засобу – 28-річна лучанка та її 7-річний син загинули на місці події. Ще одного пасажира автомобіля Volkswagen Caddy, 5-річного жителя Луцька госпіталізували в реанімацію обласної клінічної лікарні.

Госпіталізували також і трьох пасажирів рейсового автобуса, 54-річну жительку Луцька, 60-річного жителя міста Дубно сусідньої Рівненської області та 17-річну жительку Луцького району.

За кермом рейсового автобуса перебував 55-житель Ківерцівського району.

Читайте такожСтало відомо, хто загинув у смертельній аварії в селі Дачне

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39