Скликають сесію Ківерцівської громади

23 Квітня 2019, 09:17
Скликають сесію Ківерцівської громади 2175
Скликають сесію Ківерцівської громади

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 3 травня о 10:00 відбудеться друге пленарне засідання третьої сесії Ківерцівської об’єднаної територіальної громади сьомого скликання.

Засідання проведуть в актовому залі Ківерцівського районного центру дитячої та юнацької творчості за адресою: місто Ківерці, вулиця Киричука,1.

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного другого пленарного засідання третьої сесії Ківерцівської об’єднаної територіальної громади сьомого скликання.
  2. Про оптимізацію закладів освіти розташованих на території Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади.
  3. Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку громади на 2019 рік.
  4. Про внесення змін в міський бюджет на 2019 рік.
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.                 
  6. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї).
  7. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок  для ведення індивідуального садівництва.
  8. Про розірвання договору оренди землі укладеного між Ківерцівською міською радою та  Плахтою Олександром Павловичем. 
  9. Про передачу в оренду земельної ділянки в місті Ківерці по вулиці Шевченка, 20  ТОВ «А-Зет Імпорт».
  10. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання у користування земельної ділянки Носку Юрію Івановичу.
  12. Про передачу в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд Назарук Світлані Іванівні.
  13. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства
  14. Про погодження на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  для ведення особистого селянського господарства.
  15. Про погодження Головному управлінню Держгеокадастру у Волинській області розпорядження земельними ділянками  сільськогосподарського призначення під час передачі у власність.
  16. Про розгляд листів Головного управління Держгеокадастру у Волинській області
  17. Про затвердження Службі автомобільних доріг у Волинській області технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для розміщення  та експлуатації  будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства. 
  18. Про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуальних гаражів в місті Ківерці по вулиці Шевченка.
  19. Різне.

Читайте такожЯк у Ківерцівській ОТГ відбулася перша сесія. ВІДЕО

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024