У Ківерцівській РДА провели позачергову сесію

24 Квітня 2019, 09:10
1778

Голова  районної державної адміністрації Валерій Ткачук взяв участь у роботі 35 сесії районної ради, яка відбулася 22 квітня.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА. 

В ході чергового сесійного засідання  було розглянуто 25 питань. На початку сесії голова районної ради та голова районної державної адміністрації вручили Почесну грамоту районної ради та районної державної адміністрації Валентині Розум – начальнику управління соціального захисту населення за багаторічну сумлінну плідну працю та з нагоди особистого ювілею.

Депутати районної ради заслухали питання  про стан діяльності ДП «Ківерцівське лісове господарство» у 2018 році, про внесення змін до Програми профілактики правопорушень і забезпечення публічної безпеки громадян у Ківерцівському районі Волинської області на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 26.12.2016 №11/8 «Про затвердження Програми профілактики правопорушень і забезпечення публічної безпеки громадян у Ківерцівському районі Волинської області на 2017-2020 роки» (зі змінами)», затвердили районну цільову соціальну програму забезпечення пожежної безпеки на 2019-2020 роки, передавальний акт по реорганізації комунального закладу «Ківерцівське районне територіальне медичне об’єднання»  шляхом перетворення у некомерційне: Комунальне підприємство «Ківерцівське районне територіальне медичне об’єднання Ківерцівської районної ради, звіт про виконання Програми соціального захисту населення району на 2014-2018 роки, затвердженої рішенням районної ради  від 24.12.2013 №22/6 «Про затвердження Програми соціального захисту населення району на 2014-2018 роки». Обговорено питання  про соціальну важливість і підтримку сільської мережі АТ «Укрпошта» у Ківерцівському районі, про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Башлики Дубищенської сільської ради  Ківерцівського району Волинської області та ряд інших.

Депутати  призначили Лесю Кулібу в порядку переведення на посаду директора комунального закладу «Центр позашкільної освіти Ківерцівської районної ради Волинської області» з 03 травня  2019 року та доручили голові районної ради Гурському О.Г. укласти з нею контракт строком на один рік.  Після розгляду цього питання  виступив Петро Сущук – директор  Ківерцівського районної станції юних туристів, який  2 травня 2019 року звільнений з цієї посади у зв’язку з реорганізацією комунального закладу. Він дорікнув,  що не дали йому та його колективу допрацювати до кінця навчального року, тому працюватиме в іншому форматі. Хоча, як зауважив Валерій Ткачук, для роботи з юними туристами залишили 4,5 ставки з наявних 5.

Прийняте рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин Ківерцівщини» Жовтянському В.А,. уродженцю села Залісоче Ківерцівського району за активну громадську діяльність, сприяння відновленню історичної спадщини малої батьківщини.

Також депутати розглянули низку проектів рішень, що стосуються об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міста району. Зокрема затверджені ліквідаційний баланс редакції Ківерцівської районної газети «Вільним шляхом» та передавальний акт по реорганізації  Ківерцівського районного центру дитячої та юнацької творчості, Ківерцівського районного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, Ківерцівської районної станції юних туристів Волинської області шляхом злиття в комунальний  заклад «Центр позашкільної освіти Ківерцівської районної ради Волинської області».

Коментарі
24 Квітня 2019, 22:02
Писаки. РДА не проводить сесії. Сесії проходять в районній раді. Виправте заголовок
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024