Суськ: на ремонт будинку культури витратять 15 тисяч гривень

24 Квітня 2019, 08:27
2010

На ремонт будинку культури у селі Суськ Ківерцівського району виділять 15 тисяч гривень. 

Про це у своєму блозі написала координаторка з організаційних питань  ГО «Школа безпеки та виживання дітей "ТИВЕР» Людмила Тананайська.

(Текст подано без змін)

Робота в громаді, робота для громади!!!
Одним з напрямків діяльності ГО «Школа безпеки та виживання дітей «Тивер» є залучення дітей, молоді, жителів громади до реалізації соціальних проектів. Територія «Тивер» у місті Ківерці- це спільна робота координаторів громадської організації та волонтерів.
Діяльність ГО «Тивер» давно вийшла за межі міста. Нас знають на Всеукраїнському та Міжнародному рівні. З навчальними програмами ми об'їздили майже усю Волинь.
Та особливо радо ми співпрацюємо з селами новоствореної Ківерцівської ОТГ. Адже тепер ми одна громада. 
Для підтримки та розвитку села діє багато грандових програм. Львівська освітня фундація щорічно оголошує конкурс на підтримку соціальних проектів громад.
ГО «Тивер» подала проект «Клуб на селі» до Львівської освітньої фундації. Проект спрямований на підтримку громади села Суськ, а саме на ремонт місцевого будинку культури клубу.
Кошти у розмірі 15 тисяч гривень виділено на матеріали для ремонту приміщення.
Вчора 22 квітня відбулася зустріч з менеджерами проекту у Львові. Документи для отримання гранду подані. Чекаємо на кошти та приступаємо до роботи!
Спільна праця дасть можливість громаді ближче познайомитися, зрозуміти проблеми один одного.
Дякую Львівській освітній фундації!

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024