Ірина Констанкевич зустрілася з колективом санаторію «Пролісок». ФОТО

25 Квітня 2019, 14:57
2148

Нещодавно народний депутата Ірина Констанкевич разом із депутатом Волинської обласної ради Ігорем Лехом побували із робочим візитом у санаторії «Пролісок», що у Ківерцівському районі, де зустрілася з колективом здравниці.

Нагадаємо, що нещодавно директоркою комунального підприємства «Санаторій матері і дитини «Пролісок» призначили Оксану Бугайчук. Про це стало відомо 20 грудня під час засідання 22-ї сесії Волинської обласної ради.  Оксана Бугайчук перемогла у відповідному конкурсі на призначення на посаду. З нею укладуть договір терміном на три роки.  Так, Оксана Бугайчук – економіст за освітою, розпочинала діяльність з обліковця, працювала економістом, фінансовим директором та директором у фірмі «Грандпостач».

У колективі кажуть, що новий директор прийшла і навела лад у закладі: підняли заробітну плату працівникам, забезпечили належні умови перебування пацієнтів, покращили якість харчування.

Ірина Констанкевич залишилась задоволена побаченим та наголосила, що сьогодні потрібно давати дорогу молодим, які виведуть нашу країну з кризи та періоду стагнації.

Слова подяки на адресу нардепа лунали як від працівників санаторію, так і відпочиваючих, адже люди переконані, що саме вона є голосом Волині  у Верховній раді.

«Мені сьогодні не соромно дивитися людям у вічі, коли ж приїжджаю у найвіддаленіші села волинського Полісся, люди кажуть, що народних депутатів тут не бачили, так немає бути, адже як мажоритарники, так і ті, хто пройшов по списку, зобов’язані звітуватися перед громадою», – переконана Ірина Констанкевич.

Депутат Волинської обласної ради Ігор Лех, подякував за роботу колективу санаторію «Пролісок» та висловив переконання, що разом вдасться досягнути поставлених цілей.





 

Коментарі
26 Квітня 2019, 00:10
ПРОЛІСОК йде в пропасть
26 Квітня 2019, 12:21
Термальний басейн , ударно-хвильова ....... не працюють, ціни -космос!!!!!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024