Самотніх людей Ківерцівського району привітали з Великоднем. ФОТО

03 Травня 2019, 16:06
1274

Великдень – світле й найвеличніше весняне свято Христового Воскресіння. Цього дня люди збираються родиною за святковим столом. Однак є серед нас і такі, які змушені святкувати Великдень на самоті. Майже у кожному районі є заклади для самотніх літніх людей.

Народний депутат Ірина Констанкевич ніколи не забуває про таких людей, адже переконана, що вони також заслуговують на увагу та розуміння.

Помічниця народного депутата Ірини Констанкевич Лариса Понєдєльник передала вітання від Ірини Мирославівни підопічним Тростянецького відділення стаціонарного догляду для постійного проживання Територіального центру соціального обслуговування.

«У цьому домі завжди затишно і тепло, тут панують увага і добре людське серце. І приємно, що зустрічають мене як уже добру знайому, оскільки третій рік поспіль напередодні Великодніх свят приїжджаємо сюди з подарунками від народного депутата. Зустріла тут і пана Анатолія, який змушений доживати свої роки у терцентрі, оскільки доля жорстоко обійшлася з ним, лишивши на старості синівської любові. Боляче було спостерігати, як зі сльозами в очах притуляла до грудей пакуночок баба Лєна. І дякувала, що їх не забувають, – розповідає Лариса Анатоліївна.  

«Хочеться подякувати директору установи Люшуку Леонтію Мироновичу, усім працівникам за самовіддану працю, якій вони присвятили свої роки. Нелегко, непросто, та коли бачиш з якою любов’ю і терпінням вони відносяться до своїх підопічних, віриш: все у цьому світі від Бога. До нашого візиту долучилась і благодійна організація БФ Серце для України» (керівник Ігор Климчук), яка теж передала свої подарунки для мешканців терцентру», – додала Лариса Понєдєльник.






 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024