Команда з Ківерцівщини здобула золото на фестивалі дружин юних пожежних

08 Травня 2019, 13:50
2516

За першість в обласному етапі ХХV Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних-рятівників змагалися команди-переможці трьох зональних етапів – школярі з Любомльського й Ківерцівського районів та міста Нововолинська.

У вівторок, 7 травня, учасників гостинно приймав Палац учнівської молоді міста Луцька. У журі були рятувальники, освітяни та працівники Добровільного пожежного товариства в області, – йдеться на сайті Управління ДСНС України у Волинській області.

Конкурсанти були надзвичайно артистичними, демонстрували відмінні знання правил безпеки життєдіяльності. У виступах колективів звучали й зворушливі ноти, коли йшлося про жертовність професії рятувальника та колосальний спектр загроз природного й техногенного характеру у сучасному світі.

За новими умовами проведення Фестивалю, у другій частині заходу були представлені відеороботи команд в окремій номінації «Відеоролик соціальної реклами», у яких йшлося про діяльність команд ДЮП з навчання різних верств населення правилам безпеки.

Членам журі довелося чимало посперечатися, адже техніка виконання, і задуми кожного виступу учасників обласного етапу були виконані на високому рівні.

У підсумку першість виборола команда «Іскринки» з Ківерцівського району, друге місце посіли «Юні рятівники» з Нововолинська, а бронзовими призерами Фестивалю стали школярі з Любомльського району.

Усі команди-переможниці обласного Фестивалю ДЮП нагороджені цінними подарунками та грамотами.

1

1



Коментарі
09 Травня 2019, 01:44
Чому у статті не згадано керівників команд та назви шкіл?
09 Травня 2019, 01:50
Величезна подяка за підготовку та організацію нашої команди чудовим педагогам Кашицькій Т.М. та Манжулі В.О.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024