У Ківерцівському будинку культури привітали матерів району

13 Травня 2019, 10:44
1351

В районному будинку культури імені Ковальова 10 травня 2019 року відбувся святковий концерт до Дня матері «Для нас лиш б' ється ночами й днями єдине в світі – серце мами».

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

Він став справжнім творчим подарунком для гостей, адже зі сцени лунали найтепліші слова та вітання  найдорожчим  кожній людині – мамам та бабусям.  Уже усім знайомі маленькі таланти міста зробили свято дуже атмосферним та по-домашньому теплим. На сцену із вітальними композиціями виходили творчі колективи та солісти будинку культури, Центру позашкільної освіти.  Привітав усе жіноцтво із почесною місією – бути мамами заступник керівника апарату райради Анатолій Пушкін.

«Кожен розуміє, що на жінці тримається родина, жінка – основа сім’ї, адже вона і дітей виховує, і чоловіка в руках тримає. На жінці основний тягар домашніх обов’язків. Я хочу побажати усім мамам і бабусям , щоб ваші чоловіки були завжди поруч, щоб в оселях лунав дитячий щасливий сміх, щоб лихо і незгоди обминали домівки. Кохання, насолоди від життя, квітів і щоденної радості! А якщо сльози і з’являться на щоках, то хай вони  будуть тільки від приємних новин. Кожна мама заслуговує на щоденну подяку та любов від дітей і чоловіків, тому цього усім я і бажаю», – зазначив посадовець.

Читайте також:  Ківерчани долучилися до акції «Розфарбуємо своє місто разом». ФОТО

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024