У Ківерцівському районі внаслідок ДТП загинула людина

13 Травня 2019, 13:05
4847

У Ківерцівському районі внаслідлок дорожньо-транспортних пригод загинула людина та постраждали діти.  

12 травня, ввечері на автодорозі поблизу села Яківці Ківерцівського району автомобіль «Audi 80» з’їхав з проїжджої частини та врізався в дерево. Пасажирка транспортного засобу, 30-річна жителька міста Рівне, загинула на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Про це інформують у Секторі комунікацій  ГУНП у Волинській області.

ДТП сталася близько 21 години. За кермом автомобіля перебував 29-річний рівнянин. Водія та 2-річну пасажирку госпіталізували в центральну міську лікарню Рівного.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілих, слідчі Головного управління Національної поліції в області розпочали кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті визначає покарання у вигляді, зокрема, позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Проводяться досудові розслідування в ході яких будуть встановленні всі обставини ДТП. 

Також 12 травня, в селі Жорнище Ківерцівського району мотоцикл «Viper» збив двох неповнолітніх пішоходів. Дорожньо-транспортна пригода сталася по 22 годині. Поліцейські попередньо встановили, що 28-річний житель цього ж села, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався із керуванням та допустив наїзд на 2-річну та 7-річну односельчанок. Внаслідок ДТП діти отримали тілесні ушкодження, однак не госпіталізувалися. 

За фактами порушень правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тисячі гривень. до 8,5 тисяч гривень. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років. 

Читайте також: У Ківерцівському районі після втручання прокуратури розшукали та направили для відбування покарання засудженого до арешту

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024