У Ківерцях нагородили найобдарованіших дітей району. ФОТО

18 Травня 2019, 11:29
4773

В актовій залі опорного закладу освіти «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 4 міста Ківерці Волинської області» вшановували обдаровану учнівську молодь навчальних закладів та творче учительство. 

Захід відбувся 16 травня, –  інформує сайт Ківерцівської РДА. 

Уже стало доброю традицією щороку переможців Всеукраїнських олімпіад усіх рівнів і призерів конкурсів нагороджувати, вітати з навчальними, інтелектуальними досягненнями на святі обдарованих учнів. І цьогорічне свято є гідним продовженням започаткованої традиції.

Участь у заході взяли: перший заступник голови районної державної адміністрації Юліан Таранчук, заступник голови районної ради Віталій Протасюк, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Ольга Ярощук, міський голова Володимир Жгутов, його заступники Ігор Мисковець, Ольга Поліщук, начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Грибук, голова райвиконкому профспілки освітян Євгенія Бабійчук, завметодкабінетом Галина Мачушинець, методисти відділу освіти.


 

У вітальному слові Микола Грибук сказав:

«У цій залі сьогодні ми вшановуємо творчу, обдаровану молодь та їх наставників. Я хочу подякувати усім вчителям району за їх працю, за те, що вони є одними з кращих у Волинській області, в Україні. І це не просто слова, а це результати важкої щоденної роботи. Я впевнений, що й результати цього навчального року будуть не гіршими. А також я хочу щиро, від душі привітати присутніх тут учнів, які завдяки праці, досвіду, вмінню, що вкладають у них учителі, досягнули такого високого рівня. Ви наше майбутнє, ми покладаємо на вас великі надії. Адже саме вам творити майбутнє нашого району, області, держави».   
 


 

 Юліан Таранчук, вітаючи учасників заходу  зазначив:

«Я щиро радий, що маю можливість привітати кращих учителів нашого району. Хоча, усі учителі кращі. Тому що кожен у своїх дітей вкладає усі свої знання, уміння, досвід, майстерність і душу. Творить з них майбутнє нашої держави. Країна тоді має майбутнє, коли вона шанує учителя. Я хочу, щоб наші вчителі мали таке до себе ставлення, яке заслужили. Учням хочу сказати: для вас велика перемога те, що ви стали кращими. Цінуйте це, не збавляйте обертів, не збавляйте темп. У житті кращими бути важко. Але якщо Бог вам дав талант, то працюйте. І ваша праця буде оцінена належно». 

З вітальним словом до присутніх звернулися Віталій Протасюк та Володимир Жгутов:

«Ми підводимо підсумок роботи учнівських та педагогічних колективів за навчальний рік, які наполегливо працювали цей час. Сьогодні за плідну працю кожен повинен отримати нагороду. За вами, учнівська молодь,  майбутнє, адже саме вам розбудовувати наш край. Бо ви – інтелектуальна еліта, наша гордість і надія».


 

  Відповідно до районної програми роботи з обдарованою молоддю, згідно наказу начальника відділу освіти Віталій Протасюк, Юліан Таранчук та Володимир Жгутов вручили одноразові стипендії для таких обдарованих дітей загальноосвітніх навчальних закладів району :
– Басистій Валентині Михайлівні – учениці 11 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 міста Ківерці;
– Волоху Олександру Олеговичу – учню 8 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 міста Ківерці;
– Король Юлії Анатоліївні – учениці 11 класу НВК «Ківерцівська ЗОШ І ступеня – Ківерцівська районна гімназія»;
– Лайтаруку Івану Федоровичу – учню 10 класу НВК «Ківерцівська ЗОШ І ступеня – Ківерцівська районна гімназія»;
– Процик Ользі Юріївні – учениці 11 класу НВК «Ківерцівська ЗОШ І ступеня – Ківерцівська районна гімназія»;
– Радюк Аліні Олександрівні – учениці 9 класу НВК «Ківерцівська ЗОШ І ступеня. – Ківерцівська районна гімназія»;
– Цигульовій Катерині Вікторівні – учениці 10 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів села Прилуцьке.

Керуючий справами виконавчого апарату районної ради Ольга Ярощук та заступник міського голови Ольга Поліщук, начальник відділу освіти Микола Грибук, голова райкому профспілки працівників освіти Євгенія Бабійчук, спеціалісти та методисти відділу вручили грамоти призерам олімпіад. 


 

Крім цих нагород, нагороди отримали вчителі, які навчали цих обдарованих учнів та очільники кращих ЗОШ району.

Завідуюча методкабінетом відділу освіти Ківерцівської РДА Галина Мачушинець подякувала головам Ківерцівської районної державної адміністрації, районної, міської рад та начальнику відділу освіти за постійну підтримку ініціативи щодо роботи з дітьми та молоддю, а обдарованих учнів привітала зі святом і побажала надалі так працювати .



Святковий настрій музичними вітаннями забезпечили переможці і учасники конкурсу учнівської та учителької творчості, вихованці шкіл та позашкільних закладів. Їх виступи ще раз дали змогу пересвідчитися, яких талановитих дітей зростила земля Ківерцівщини. 

Читайте також: У Ківерцях припинять водопостачання

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024