Жителька Ківерцівського району, яку знайшли на березі Стиру, прийшла до тями

25 Травня 2019, 08:38
5432

Жінка, яку декілька тижнів тому знайшли непритомною поблизу річки Стир у Луцьку досі перебуває у важкому стані, але вже прийшла до тями і самостійно дихає.

Про це розповів заступник директора з медичної частини Луцької міської клінічної лікарні Володимир Шендибило, пише ІА ВолиньPost.

Нагадаємо, що 5 травня близько 20 години луцькі правоохоронці знайшли непритомну жінку на березі річки Стир, тоді громадян просили допомогти із ідентифікацією особи, адже документів у потерпілої не знайшли. Згодом у поліції повідомили, що нею виявилася 49-річна жителька Ківерцівського району.

Жінку привезли до реанімації у вкрай важкому стані, вона довго перебувала без свідомості, а функції життєвих органів підтримувалися апаратами штучної вентиляції легень.

Днями вона все ж прийшла до тями, а зараз навіть може трохи розмовляти, хоча лікар каже, що обширна політравма вплинула і на її психологічний стан, тому зрозуміти жінку важко.

Потерпіла і досі перебуває в палаті інтенсивної терапії у відділенні анестезіології Луцької міської клінічної лікарні. Шендибало говорить, що прогнози поки давати важко: «Хоч і спостерігається позитивна динаміка, її стан досі залишається нестабільним», – підсумовує лікар. 

Відомо, що за весь час перебування жінки у реанімації до неї жодного разу не навідувалися.

Читайте також: Чоловіка кинули за ґрати за жорстоке побиття жінки біля Стиру

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024