У Ківерцівській РДА обговорили питання техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій

27 Травня 2019, 11:20
1282

Під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Юліана Таранчука відбулося чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про створення безпечних умов перебування населення району на водних об’єктах та попередження виникненню інфекційних хвороб під час літньої кампанії в 2019 році та  створення безпечних умов перебування дітей в пришкільних літніх оздоровчих таборах до початку літньої оздоровчої кампанії 2019 року доповідала Алла Пахальчук, начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Ківерцівського районного управління головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області,– інформує сайт Ківерцівської РДА. 

Вона зазначила, що з метою забезпечення повноцінного оздоровлення та відпочинку, попередження спалахів харчових отруєнь та гострих інфекційних хвороб, Держпродспоживслужбою області, спільно з органами влади, вже проведено ряд комплексних заходів, але  ще є багато питань, які необхідно вирішити. Зокрема, це  проблеми  курортної зони в частині забезпечення питною водою,  утилізації харчових відходів відповідно до вимог чинного законодавств та інші.

Особливу  увагу акцентовано на роботу комісії щодо перевірок стану готовності оздоровчих закладів, об’єктів водопостачання,  місць масового відпочинку населення на водних об’єктах в літній оздоровчий сезон 2019 року.

За результатами обговорення питання, з  метою організації  безпечного відпочинку дітей та дорослих на території Запорізької області, комісія прийняла відповідні рішення.

Про дотримання правил пожежної безпеки під час підготовки та проведення  жнивної кампанії 2019 року поінформував Андрій Кузьмов, начальник Ківерцівського районного відділу УДСНС України у Волинській області.

 З метою забезпечення протипожежного захисту населених пунктів, природних екосистем та сільгоспугідь у весняно-літній період затверджено комплексний план дій Ківерцівської районної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром