Ківерці: у центрі позашкільної освіти відбулося випускне свято. ФОТО

28 Травня 2019, 09:41
2645

Чарівне випускне свято стало закінченням ще одного навчального року  в школі раннього розвитку «Пізнайко».  Швидко пролетів час і від маленьких, трошки наляканих дошкільнят, наші вихованці стали сміливими, готовими до школи майбутніми першокласниками. 

Кожне заняття у маленькій школі наповнювало їх світлі голови новими знаннями не тільки з предметних дисциплін, а й навчало працювати в колективі та знаходити нових друзів,– йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

«Пізнайки» підготували для батьків та гостей святкового дійства чудові віршики та творчі номери. Вони вже, як дорослі змогли заспівати на великій сцені та продемонструвати ритмічне чуття у танці. Усі вихованці отримали свідоцтва про закінчення школи раннього розвитку «Пізнайко» та здобули почесне звання «ПЕРШОКЛАСНИК». Також дітям були подаровані українських збірки казочок.

З закінченням навчального року привітали вихованців директор «Центру позашкільної освіти» Леся Куліба, координатор маленької школи Ірина Савчук та від батьків мала слово Ольга Губарєва.

У святковому концерті взяли участь: зразкова студія танцю «Мега Денс», керівник Руслан Горохоль, солістка вокального ансамлю «Співаночка» Ангеліна Євницька, яка є призером районних, обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, а також вихованці вокального ансамблю «Співаночка», керівник Тетяна Людвіг. Всі вони наповнили свято дитячою радістю та позитивними емоціями.

Вже з вересня школа раннього розвитку «Пізнайко» знову гостинно відчинить двері для нових вихованців.  

Читайте також: У школах Ківерцівського району пролунав «Останній дзвоник»








 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024