Ківерці: вихованців «Дому затишку» привітали з Днем захисту дітей. ФОТО

01 Червня 2019, 08:31
3948

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей голова районної ради Олександр Гурський, представники Служби у справах дітей Ківерцівської РДА, радник голови райради Володимир Юрчук, керівники гуртків декоративно-ужиткового мистецтва Центру позашкільної освіти відвідали вихованців дитячого будинку «Дім затишку», що  знаходиться у селі  Дерно.

Наразі, тут тимчасово проживають 30 дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, батьки яких зловживають алкоголем, не працюють, не доглядають за своєю малечею,– йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

Заступник директора дитбудинку Анатолій Толстинюк представив малечі гостей. Голова райради Олександр Гурський та начальник Служби у справах дітей РДА Наталія Скубій привітали хлопчиків та дівчаток з прийдешнім святом. Побажали усім міцного здоров’я, гарного настрою, успіхів у навчанні, рясних Божих благословінь  та подарували дітям солодощі.

«Щороку, в перший день літа, ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них. Святий обов’язок  органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей  дітей, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання їхніх прав.  Ми повинні зробити все можливе, щоб це майбутнє було квітучим, радісним та спокійним. Дякуємо засновникам та волонтерам «Дому затишку», що вони сіють в дитячих серцях зерна поваги, терпеливості, взаєморозуміння, турботи та любові», – зазначила у виступі Наталія Петрівна.

«З Божою допомогою, допомогою небайдужих благодійників наші вихованці отримують тут домашній затишок і любов небайдужих людей, навчаються правилам побуту та поведінки у колективі. Адже у багатьох в родинах немає елементарних речей», – розповідає Анатолій Олексійович.

Святкову урочистість продовжено спільним виконанням християнських пісень.

Приємним подарунком для дітей стали заняття з керівниками гуртків Центру позашкільної освіти Мирославою Дудко та Оленою Дубовою. Майстрині навчали дітей власноруч робити плетені вироби з бісеру та просторові картини з пластиліну. Також усім дітям були до вподоби малюнки у стилі боді-арту, які умілі художниці малювали на дитячих руках.

Читайте також: Ківерчан запрошують на святкування Дня захисту дітей






 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024