Ківерцівські діти презентували на обласній виставці своїх домашніх улюбленців. ФОТО

06 Червня 2019, 08:37
1490

На базі Волинського обласного еколого-натуралістичного центру відбулась виставка «Барвистий світ домашніх улюбленців», яка проходила під девізом: «Пізнай домашній світ і ти зрозумієш таємниці життя». Похизувалися своїми чотирилапими, крилатими, лускатими та вухатими тваринами більше 30 учасників. 

Кожен з них мав унікальну можливість показати своїх підопічних та ближче познайомитися із домашніми тваринками друзів, – інформує сайт Ківерцівської РДА.

Завітали на виставку і вихованці гуртка «Природа рідного краю» КЗ «Центр позашкільної освіти Ківерцівської районної ради» Коробчук Дарія і Крапівіна Яна зі своїми домашніми улюбленцями: шиншилою та равликами Ахатінами. Діти разом зі своїми підопічними стали глядачами захоплюючої екологічної казки, взяли участь у виставці домашніх тваринок, де мали змогу презентувати своїх улюбленців, поділитись цікавинками про них,секретами догляду та влаштування дозвілля для своїх підопічних.

Організатори виставки подбали про цінні подарунки для природолюбів і смачненькі призи для їхніх домашніх улюбленців. 

Свято пройшло цікаво. Такий захід підштовхує дітей глибше цікавитися домашніми улюбленцями, виховує у них відповідальність, любов до навколишнього й спонукає читати цікаві книги про братів наших менших.
Всі, хто побував на виставці, отримали багато позитивних емоцій та незабутніх вражень.

Нас повсюди оточує безмежний, неповторний світ живої природи. Це пишні дерева, дивовижної краси квіти, барвисті метелики, пернаті птахи і, звісно, наші чотириногі друзі – тварини. Ми не можемо уявити наше життя без собаки – відданого охоронця і друга, без кота – поважного та вусатого мишолова. А комусь до вподоби крихітний хом`ячок, кумедна морська свинка або пухнастий довговухий кролик чи папуга.

Тварина віддячує вірністю та прихильністю тільки тому, хто дбає та піклується про неї, і ніколи не стане другом для того, хто хоч раз завдав їй болю та шкоди





 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024