У Ківерцях планують закрити музичну школу

07 Червня 2019, 13:21
4617

Відповідно до рішення районної ради від 22 травня 2019 року №36/3 запропоновано Ківерцівській міській об’єднаній територіальній громаді прийняти низку закладів, які розташовані на території ОТГ і задовільняють її колективні потреби, серед яких і музична школа, у комунальну власність. Рішення про прийняття чи не прийняття запропонованих закладів,  Ківерцівська ОТГ ще не прийняла. Проте ківерчани занепокоєні таким перебігом подій і всивлюють занепокоєння з приводу можливого закриття школи. 

Своє невдоволення даною ситуацією висловив у блозі ківерчанин Вадим Харчук.

Текст подаємо без змін

«Щойно дізнався що у м.Ківерці (звідки я родом) хочуть закривати музичну школу.
Хмм, доволі кумедне ЛАЙНО виходить, місце де я провів 12 років свого життя, і впринципі не збирався щось змінювати, хочуть закрити. 
Агам... Тривалий час чув думки в стилі : «У нас молодь нічим не цікавиться», «Наразі у нас повна деградація підростаючого покоління». В голові я можу скомпілювати лише один єдиний діалог між тими людьми, які десь таааааааам ВИСОКО, яким,напевно, очі замилило дивне бажання зрівняти тут все з землею.

*Читати andante con moto*
(Для тих хто не вчився в музичній переводжу)
*Читати зручно, не поспішаючи з "цікавою" інтонацією* 
(Останнє додав від себе)

- А як же це ми вирішимо, проблеми розвитку молоді??? 
- Та давайте нахрін позакриваємо всі позашкільні заклади, які хоть трохи зменшують кількість юного бидла у цьому й так помираючому місті, а потім в перспективі школи позакриваємо, а там вже шось придумаємо.
-Школи?А нащо школи?
- Та як нащо, спочатку дитина йде в садок, а потім в 7/23, або на Кромберг гайки дрючить, їм вже й так зайнятись буде нічим».


 

Коментарі
09 Червня 2019, 15:22
Мер міста Ківерець і так нічого не робить !!! "БРАВО "! Нащо народ ви його обирали ?!!! розвитку міста взагалі ніякого, раніше не так було все занедбано, як при Жгутові.Дороги з ямами і болото, криві. А для молоді взагалі в місті немає дискотеки, а тільки одні бари, бари.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024