У Ківерцях відбулося засідання районної ради

13 Червня 2019, 08:41
2541

У Ківерцях відбулось пленарне засідання чергової 37 сесії районної ради, у якому взяв участь голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

 На початку засідання, яке відбулося 11 червня, голова районної ради Олександр Гурський та голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук вручили Почесну грамоту районної ради та районної державної адміністрації начальнику управління фінансів райдержадміністрації Олені Єгорушкіній за багаторічну сумлінну працю та з нагоди особистого ювілею, який вона нещодавно відсвяткувала.
Затвердивши порядок денний, у який додатково внесли два питання, депутати перейшли до обговоренню проектів рішень.

З інформацією про внесення змін до районної соціальної Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки  виступив начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Грибук. Наталія Скубій – начальник служби у справах дітей райдержадміністрації проінформувала про зміни до районної Програми подолання дитячої безпритульності і бездоглядності на 2016 – 2020 роки. Далі депутати внесли зміни до районного бюджету на 2019 рік.

Юліан Таранчук – перший заступник голови районної державної адміністрації проінформував депутатів про підсумки роботи господарств району в опалювальному сезоні 2018-2019 років і завдання з підготовки до опалювального сезону 2019-2020 років, прозвітував про виконання Програми матеріально-технічного забезпечення підрозділів територіальної оборони Ківерцівського районного військового комісаріату у районі та військової частини А 1008 на 2017-2018 роки, затвердженої рішенням районної ради від 22.11.2017 №21/7 «Про затвердження Програми матеріально-технічного забезпечення підрозділів територіальної оборони Ківерцівського районного військового комісаріату у районі на 2017-2018 роки» (зі змінами)» та про виконання рішення районної ради від 20.08.2009 №25/6 «Про затвердження Стратегії розвитку Ківерцівського району на 2009-2020 роки».

Враховуючи клопотання Тростянецької ОТГ, депутати своїм рішенням вирішили безоплатно передати із спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міста району у комунальну власність Тростянецької сільської об’єднаної територіальної громади окреме індивідуально визначене майно: автобус пасажирський FIAT-IVEKO, АC 3862 АТ та транспортний засіб КУБАНЬ ГІА 102. Також прийняли рішення щодо передачі у комунальну власність Прилуцької сільської ради приміщення закладів охорони здоров’я, які знаходяться на території цієї ради. З інформацією по цих питаннях виступив заступник голови районної ради Віталій Протасюк.

Своїм рішенням районна рада припинила лікувально-профілактичний заклад «Цуманська районна лікарня Ківерцівського району Волинської області» шляхом реорганізації через перетворення у Комунальне некомерційне підприємство “Цуманська районна лікарня” та призначила комісію з реорганізації, яку очолить Олена Граузе – директор Цуманської районної лікарні. 
Депутати підтримали звернення депутатів Любешівської районної ради Волинської області до Волинської обласної ради, Волинської обласної державної адміністрації щодо ремонту державної дороги регіонального значення Р-14 Луцьк-Ківерці-Маневичі-Любешів-Дольськ. А також, при розгляді питання «Різне», за ініціативи депутата Марії Любашевської, депутати підтримали звернення до Волинської обласної державної адміністрації щодо включення у перелік доріг, які підлягають ремонту в 2019 році автодорогу Олика-Личани на Пітушків.

Загалом було розглянуто 19 питань. 

На завершення, голова районної ради Олександр Гурський подякував депутатам за плідну, конструктивну роботу та участь у сесії.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024