У Ківерцях обговорили питання подальшої роботи дитячої музичної школи

13 Червня 2019, 09:27
2232

У райдержадміністрації відбулося засідання робочої групи з питань подальшої діяльності Ківерцівської дитячої музичної школи, яка у зв'язку зі створенням Ківерцівської ОТГ  з районної комунальної власності перейде у міську. 

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

У засіданні брали участь  голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук, перший заступник голови РДА Юліан Таранчук, голова районної ради Олександр Гурський, міський голова Володимир Жгутов, його заступник Ольга Поліщук, помічник народного депутата України Лариса Понєдєльнік, депутат обласної ради Людмила Тимощук, начальник управління фінансів РДА Олена Єгорушкіна, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту райдержадміністрації Галина Слатініна, директор музичної школи Ярослав Окапінський, представники  педагогічного та батьківського колективів, громадськості.

Обговорено передачу закладу на баланс Ківерцівської міської ОТГ та його подальше функціонування в нових умовах.

У підсумку домовлено зустрітись 15 серпня, після відпусток педагів закладу, звернутись до створених ОТГ щодо фінансування дітей, які навчаються у музичній школі але проживають у  сільській місцевості. (Слід зазначити, що з 200 вихованців більше 20-ти є жителями Тростянця, Борохова та інших населених пунктів району. А утримання та навчання однієї дитини складає 18 тисяч гривень. у рік.) Керівництво закладу перегляне штатний розпис з метою оптимізації та зменшення видатків на заробітну плату. Обговорено питання збільшення батьківської оплати за навчання та встановлення певної квоти на навчання пільгової категорії вихованців.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024