Ірина Констанкевич побувала на бюджетоутворюючих підприємствах Ківерцівського району

01 Липня 2019, 17:21
4705

Днями народний депутат Ірина Констанкевич з робочим візитом побувала у місті Ківерці. Найперше нардеп зустрілася з трудовим колективом фермерського господарства «Золота нива».

Про це повідомляється на офіційному сайті народного депутата                                

Фермерське господарство «Золота Нива» – основне ринкоутворююче підприємство у Ківерцівському районі. Сільгосппродукцію вирощує і переробляє дане підприємство на замовлення торгових марок «NESTLE», «Торчин продукт» та інших.

Господарство постійно розширює площі посіву моркви, столового буряка, зернових. Весь час запроваджує нові технології по переробці вирощеної своєї сільськогосподарської продукції.

У ході зустрічі було обговорені важливі питання розвитку середнього та малого бізнесу, зокрема і законодавчі ініціативи підтримки фермерських господарств.

 У травні Верховна Рада прийняла законопроект про стимулювання і розвиток сімейних фермерських господарств та припинення корупційних зловживань у сфері розпорядження землями державної та комунальної власності (№7060). Підтримала його й Ірина Констанкевич.

Цього ж дня нардеп мала зустріч з трудовим колективом ТзОВ «Волиньагропродукт». Директор підприємства Володимир Маковецькиий розповів, що підприємство з виробництва хліба зареєстроване ще у 2001 році. Нині, там працює 50 осіб. Упродовж 2016-2018 років укомплектували 43 вакансії. Працівники підприємства  були нагороджені подяками народного депутата.

1

1

1

1

1

1

1




 

Коментарі
03 Липня 2019, 15:05
На перших двох фото волиньагропродукт - "щасливі" обличчя працівників, хоча на решті знімків те саме.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024