Ківерцівських правоохоронців привітали з професійним святом

04 Липня 2019, 20:18
3724

4 липня відзначається День Національної поліції України.

З нагоди відзначення професійного свята у світлиці районного відділу поліції ГУНП у Волинській області відбулися урочистості, у яких взяли участь очільники району, голови ОТГ, керівники та працівники районного відділу поліції, ветерани правоохоронних органів, представники засобів масової інформації, – йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

«Повірте, я розумію, наскільки складно вам сьогодні працювати. Складно, тому що в країні де йде війна, у  населення з'являється велика кількість незареєстрованої зброї на руках, стає більше людей, які готові чинити злочини. І з усім цим вам сьогодні доводиться справлятися. Важко вам ще й тому, що сьогодні в суспільстві дуже високі очікування як від реформування всієї системи влади, так і зокрема від реформування правоохоронної системи національної поліції. Переконаний – ви  здатні показувати нову якість роботи і ставлення до людей. Бажаю вам успіхів у вашій нелегкій, часто небезпечній і тим не менше дуже важливій роботі»,–  зазначив голова райдержадміністрації Валерій Ткачук .

Очільник району подякував правоохоронцям за сумлінну та невтомну працю, витримку, вірність присязі, високу відповідальність при виконанні службових обов'язків.

З професійним святом колектив Ківерцівського відділення поліції привітали голова районної ради Олександр Гурський, голови ОТГ – Володимир Жгутов, Анатолій Дорошук і Олександр Ковальчук та керівник районного відділу поліції Юрій Столярчук.

Від представників влади кращим правоохоронцям району вручено Почесні грамоти та подяки.












 

Коментарі
04 Липня 2019, 23:43
https://www.facebook.com/policeundercontrol.volyn/posts/1045565305833293
05 Липня 2019, 19:08
А нашо взяли туда весільного міліцинєра Муковоза, який не пройшов атестації? Він же ж тих теперішніх саморобних понтів і не знає, та й - безавторитктеий.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024