Дорожники розпочали ремонт аварійної ділянки між Ківерцями та Рожищем

05 Липня 2019, 10:22
4054

На  ділянці автодороги державного значення Т-03-09 /Т-03-08/ – Дубечне – Стара Вижівка – /М-07/ Турійськ – Рожище – Ківерці – Піддубці – /Н-22/, балансоутримувачем якої є Служба автомобільних доріг у Волинській області, ведеться поточний дрібний ремонт.

Роботи виконуються на найбільш ушкодженому відрізку ділянки цього автошляху, що з’єднує два районних центри – Рожище і Ківерці.  Днями підрядне підприємство ТОВ «Луцькавтодор-Сервіс» відфрезерувало там зношене дорожнє покриття, а сьогодні завершує роботи з влаштування вирівнюючого шару з дрібнозернистої асфальтобетонної суміші. Протяжність ділянки дороги, де поточним дрібним ремонтом відновлено дорожнє покриття становить близько 2 км. Попереду роботи з підсипання та планування узбіч на цьому об’єкті, – інформують у прес-службі Служби автомобільних доріг Волині. 

Окрім того, з початку поточного тижня на ділянці автодороги Рожище – Ківерці розпочались роботи з ліквідації вибоїн дорожнього покриття. Аварійна ямковість ліквідовується силами філій ДП «Волинський облавтодор». Ці роботи виконуються за рахунок коштів, що виділяються з державного бюджету на експлуатаційне утримання автодоріг державного значення, оскільки капітальних видатків на проведення інших видів ремонтів на автодорозі Т-03-09 цьогоріч не передбачено.

1


1

1



 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024