Ірина Констанкевич побувала на «Тартаку»

07 Липня 2019, 12:57
4550

Днями під час візиту до Ківерцівського району народний депутат Ірина Констанкевич  завітала на підприємство «Тартак», де зустрілася та поспілкувалася з колективом.

Керівник підприємства Борис Смірнов розповів, що у «Тартаку» працює близько 80 людей, всі вони є справжніми майстрами своєї справи, професіоналами. Фірма є однією з найвідоміших в Україні, особливо в Західному регіоні.

Під час зустрічі з нардепом було обговорено ряд важливих питань, зокрема, людей турбує закриття школи у сусідньому селі Звози.

Ірина Констанкевич вважає рішення про закриття школи невиправданим, адже закривши школу і зекономивши 350 тисяч гривень, треба організувати доїзд 50 дітей до сусідньої школи, що в селі Суськ, витративши на це мільйони.

Також місцевих мешканців турбує сміттєзвалище, що у селі Заброди. Люди нарікають, що якщо проблему не вирішувати, то вже незабаром сміття буде під їх вікнами.

«Ось уже декілька років жителі сіл Бодячів, Заброди бачать таку жахливу картину, як гори сміття на дорозі біля сміттєзвалища в селі Заброди. І ці відходи возять нам із Ківерець. Жителі міста платять за вивіз і захоронення сміття. А де ж його «хоронять»?,–  кажуть місцеві.

Нардеп пообіцяла зробити відповідні звернення до органів державної та місцевої влад задля вирішення питання.

Серед цілого ряду питань обговорили проблему низьких заробітних плат та пенсій, бездоріжжя, закриття шкільних та позашкільних закладів освіти. Також люди уповноважили Ірину Констанкевич вирішити цілу низку питань в майбутньому парламенті.











 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024