Про що говорили залізничники з волинським нардепом

08 Липня 2019, 18:15
1308

Днями під час робочого візиту до Ківерцівського району народний депутат Ірина Констанкевич зустрілася із працівниками залізниці.

Проблем на залізниці, на жаль, не менше як у інших. Починаючи з 1991 року, державою зовсім не виділяються гроші на придбання залізничного транспорту, а те, що залишилось вже давно вийшло з ладу. Не проводиться і ремонт залізничних колій, а це перш за все безпека пасажирів залізничних перевезень.

З цього приводу Ірина Мирославівна зробить відповідні депутатські звернення.

Найперше нардеп відзвітувалася про свою роботу.

«Вважаю своїм обов’язком відстоювати інтереси волинян у Верховній раді, людей, які надали мені мандат довіри і мені сьогодні не соромно стояти перед вами і дивитися одне одному у вічі», - наголошує Ірина Констанкевич.

Серед цілого ряду проблем залізничників найбільше турбує питання низьких заробітних плат і реформування Укрзалізниці, адже немає розуміння, чого чекати далі.

Також обговорили і законодавчі ініціативи, зокрема прийняття закону про зняття депутатської недоторканості.

«Мені не потрібна депутатська недоторканість, бо я не порушую закону та нічим не відрізняюся від вас. Та на моє переконання недоторканість треба знімати з усіх і унеможливити політичне переслідування», - переконана нардеп.

Більше години нардеп спілкувалася із залізничниками, бо у кожного болить своє, однак тут знають, що довіру серед людей Ірина Констанкевич здобула не пустими обіцянками, а реальними справами.








 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024