У Хорлупах разом з нардепом відсвяткували потрійне свято. Фоторепортаж

09 Липня 2019, 08:15
4378

У селі Хорлупи на Ківерцівщині вже кілька десятків років святкують День приймака. Село особливе тим, що сюди чоловіки йдуть у прийми – до дружин і до тещ. Хорлупівчани, помітивши таку цікавинку, вирішили прославити своє село в області та за її межами. Цьогоріч тут ще й разом відсвяткували і День села Хорлупи, свято Івана Купала та 450-ту річницю надання селу Магдебурського права.

Співочих талантів у Хорлупах так само багато, як і приймаків. Виступали школярі й дошкільнята, колективи місцевих аматорських артистів і тутешній гуморист, який буквально «порвав» публіку.

Завітала на гостину до хорлупівчан і народний депутат Ірина Констанкевич.

«День села – особливе свято, яке об’єднує всіх хто любить свою малу батьківщину, тих людей, чиєю працею воно створювалось. Тож нехай це свято принесе вам та вашим родинам щастя, добробут та злагоду. Нехай живе ваше рідне село Хорлупи, народжуються і підростають діти, нехай щастя, любов та достаток живуть у кожній його вулиці, у кожному домі, у кожній родині», - наголосила Ірина Констанкевич.

Найактивніші жителі села були відзначені подяками народного депутата Ірини Констанкевич, а також розділили з нею святковий коровай.



















 

Коментарі
09 Липня 2019, 15:05
Де гроші-там Марчук, купив машину за вибори що ще треба, маєш групу, сиди вдома
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром