У Ківерцях визначилися переможці футбольних турнірів під егідою АДФ

09 Липня 2019, 19:42
2753

У Ківерцях відбулися футбольні турніри серед юнаків ( «Дитячо-юнацька ліга») та дорослих («Ліга АДФ 5х5»). 

Організатором змагань виступила Асоціація дворового футболу Волині

 

«ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА ЛІГА»

З 28 червня по 5 липня проходив відкритий чемпіонат області з дворового футболу, серед юнаків до 16 років. До змагань долучилися 12 колективів. Змагання відбувалися у форматі чемпіонату, таким чином інтрига змагань зберігалася до завершального матчу, а колективи, котрі були рангом нижче, розіграли між собою «Кубок ліги».

«Вражаюче, що кількість команд зростає. Приємно, що вдається у літній період витягнути дітей з комп’ютерів та залучити до активного способу життя. Надалі будемо збільшувати кількість змагань, альтернатива повинна бути, адже діти– це наше сьогодення!», – розповів Голова Асоціації дворового футболу 5х5 – Микола Озюк .

Отже, за підсумком змагань у «Кубку Ліги», перемогу святкувала команда – «ДЮСШ-Лідер» (Ківерці), срібло здобули – «SKY Hunters».

Переможцем чемпіонату, уже вдруге стала команда «Ківерці U-16», срібні призери – «Street Athletes» (Ківерці), а бронза відправилися до лучан – ФК «Олімпія».

Найкращий голкіпер – Друкачук Олександр;

Найкращий гравець чемпіонату – Рудик Антон;

Найкращий бомбардир чемпіонату – Кревський Андрій;

Найкращий гравець кубку – Франчук Микола.

По завершенню матчів відбулася церемонія нагородження, де кращі гравці та команди отримали пам’ятні нагороди від організаторів та партнерів.


«ЛІГА АДФ 5Х5»

6 липня відбулися чергові змагання під егідою «Асоціації дворового футболу 5х5».  6 команд розігрували між собою головний трофей літа. До змагань долучилися команди: «Теревені» (Луцьк), «Вілія-Коршрвець» (Луцький район), «Ювентус» (Ковель), «Фенікс-ДПЗ» та «Альянс» (Рожище).

Матчі були сповнені напруженою боротьбою, адже кожна гра була вирішальна та спрямована для досягнення перемоги. Непоступливість та самовіддача були присутні від початку та до завершення.

Отже, за підсумками ліги, чемпіонство святкувала команда – «Теревені», срібними призерами стали гравці – «Ювентус» (Ковель), а бронзові нагороди здобула команда – «Фенікс-ДПЗ».

Найкращий голкіпер – Панкевич Владислав (ФК Фенікс-ДПЗ);

Найкращий гравець – Мойсіюк Віктор (ФК Теревені);

Найкращий бомбардир – Сулік Дмитро (ФК Ювентус).
































 

Коментарі
10 Липня 2019, 03:57
Озюк рулить !<br/>Такого в мери !
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024