Ірина Констанкевич зустрілася з колективом підприємства «Волинь-зерно-продукт»

11 Липня 2019, 12:17
4028

Народний депутат Ірина Констанкевич під час робочого візиту до села Дерно Ківерцівського району побувала на підприємстві «Волинь-зерно-продукт».

Нагадаємо, що ще у 2013 році у  селі Дерно Ківерцівського району розпочало свою роботу нове зерносховище, обладнане устаткуванням для сушіння, зберігання та обробки зернових. Трохи більше як за три місяці, тут відремонтували старі приміщення, обладнали лабораторію, збудували нове зерносховище та встановили європейське обладнання. Італійська сушарка може обробити за добу до 1200 тонн зерна. Згодом, для елеватора компанія придбала три ємності для зберігання зернових культур Sukup 4812 виробництва США місткістю 2 448 кубічних метрів. Також вона придбала транспортне обладнання продуктивністю 100 т / год. Сьогодні тут працює 100 людей із середньою заробітною платою у 12 тисяч гривень.

У ході зустрічі нардеп оглянула підприємство та зустрілася з колективом. Директор підприємства Олександр Куць розповідає, що на досягнутому зупинятися не збираються і в планах розширення підприємства, а це ще додатково 20 робочих місць.

Ірина Констанкевич переконана, що за такими підприємствами майбутнє, адже це не тільки гідна заробітна плата, але й податки до місцевого бюджету.

Колектив умовами праці задоволений, однак порушили перед нардепом цілий ряд проблем: не вистачає книг у місцевій школі, облаштування дитячого майданчика у селі Ставок, нарікають і на медичну реформу, бо їм просто не вистачає сімейного лікаря, то ж доводиться їхати до лікарні в місто Ківерці.

За результатами зустрічі нардепом будуть зроблені відповідні звернення.









1

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024