Обдаровані діти з Ківерців відпочивали у Польщі

13 Липня 2019, 13:30
Під час відпочинку 3060
Під час відпочинку

10 обдарованих дітей міста Ківерці повернулись із літньої оздоровчої поїздки в місто Томашов Любельський Республіки Польща.

Десять днів учасники подорожі мали змогу познайомитись і стати безпосередніми повноцінними таборянами польського оздоровчого літнього табору «Крокус», повідомляють у Ківерцівській міськраді.

Цьогоріч табір працював під гаслом «На стежині пригод», тож діти спільно з польськими ровесниками відвідали різноманітні екскурсії в мстах Сандомєж, Юзефув, Люблін, ставали учасниками всіляких пригод і захоплюючих розваг. Ознайомилися з історією та мальовничими краєвидами, замками, підземеллями, пам’ятками архітектури та старовинними вуличками міст цього краю. Відвідали міні-лабораторії, де проводили досліди.

Гарно та насичено діти проводили своє дозвілля з польськими дітьми. Грали у футбол, волейбол, настільний теніс та цікаві ігри з аніматорами. Незабутнім залишиться в спогадах час проведений в Макдональдсі, піцерії та теревені із смачним морозивом.

Назавжди в пам’яті залишиться день прощання, зі сльозами на очах.

Поїздку організувала Ківерцівська міська рада.

1



1

1







1




 

Коментарі
13 Липня 2019, 17:28
Швидше наближені ,бо обдаровані сиділи вдома
14 Липня 2019, 22:37
Абсолютно згідна з попереднім коментарем.
15 Липня 2019, 15:08
До попередніх коментарів :<br/>Чому ви вважаєте що вони наближені ? Може саме наближені і лишилися вдома . А свою заздрість не потрібно поширювати ))
15 Липня 2019, 15:10
Чому ви вважаєте що вони наближені ? Можливо саме наближені Залишилися удома . А свою заздрість не треба поширювати ))
16 Липня 2019, 10:10
Панове Ківерчанин. Дискутувати і заздрити тут не слід. Вся справа в тому, що до організації таких поїздок, зрозуміло, залучаються бюджетні гроші. Тільки не апелюйте, що усі витрати взяла на себе польська сторона. Це, можливо, і так. Але польські діти приїдуть в Ківерці також. Не вірю, що цю поїздку не буде хоча б частково фінансувати бюджет ОТГ. А це наші з Вами спільні грошики. І хто поїхав у цю поїздку можна було б і опублікувати. Епітети типу &amp;quot;обдаровані&amp;quot; не будемо аналізувати, бо зрозуміло, що критерієм обдарованості є те, що їх педагоги працюють в ЦДЮТ. Зрозуміло, хто встановлює критерії &amp;quot;обдарованості&amp;quot;... У нас у місті, а тепер і в ОТГ немає більше талановитих і творчих педагогів. І &amp;quot;наближені&amp;quot; мусять нести цей важкий хрест &amp;quot;геніальності&amp;quot;з року в рік. Нехай їм щастить. <br/>Ольго Володимирівно, а можливо щось пора і змінювати?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024