«Завдяки Ірині Констанкевич ми почуваємося потрібними»

19 Липня 2019, 10:45
2600

«Питання культури вкрай важливе для нашого життя. Саме культура формує гуманітарну ауру, без якої ми не зможемо зберегти своїх національних традицій, ані формувати енергетичне поле для утвердження у світі. Тому все, що стосується автентики Полісся, автентики рідної Волині і загалом України постане у моїй роботі окремими постановами, програмами, іншими документами. Найголовніше – я буду дбати за українську книгу, українську мову, українську історію, за все те, що складає гуманітарну ауру», каже народний депутат, а нині і кандидат у народні депутати у виборчому окрузі №23 Ірина Констанкевич.

Своїми думками щодо співпраці з народним депутатом поділилися люди, які працюють у сфері культури.

Учасниця народного аматорського хору ветеранів війни і праці «Дзвони пам’яті» Камінь-Каширського районного будинку культури Ніна Грисюк:

– Ставлю найвищу оцінку роботі Ірини Констанкевич у нашому окрузі. Насамперед хочу подякувати за її надзвичайну людяність. Вже під час нашої першої зустрічі звернула увагу на відкритий погляд і щиру усмішку пані Ірини. А коли вона сказала, що її мама теж учасниця хору ветеранів, то це нас підбадьорило. Ірина Констанкевич – освічена, вихована і толерантна. Ми запрошували її на концерт з нагоди 15-річчя нашого хору. Через поважні причини вона приїхати не змогла, але доручила це зробити своєму помічникові. Тоді нам подарували справжнє свято. Така увага важлива для людей поважного віку.

У нашому хорі 21 учасник. Ірина Мирославівна підтримує нас, закликає до активності. Завдяки їй ми почуваємося потрібними. Будемо голосувати тільки за неї!

Ніна Грисюк
Ніна Грисюк

 

Заслужений працівник культури, жителька Каменя-Каширського, пенсіонерка Євгенія Смолярчук:

– Ірина Констанкевич конкретними справами доводить, що дбає про район і виборців. Вона дуже освічена  і толерантна людина. Я просто захоплена нею. Вірю, що Ірина Мирославівна і надалі буде нашим депутатом. Вона – Людина з великої букви. Напевне, нема села, в якому Ірина Констанкевич не зустрілася б з людьми та не вислухала їхні проблеми. Вона постійно підтримує заклади культури, освіти, медицини. Хочу також додати, що наш народний депутат не пропускає сесійних засідань, активно працює у Верховній Раді. За три роки Ірина Констанкевич вивчила округ, його проблемні ділянки. Думаю, Господь їй допоможе знову перемогти на виборах.   

Євгенія Смолярчук
Євгенія Смолярчук

 

Завідувачка бібліотеки села Мукошин (Любешівський район) Ольга Кравчук:

– Народний депутат Ірина Констанкевич – людина з великої букви. Скільки до неї зверталася – жодного разу не відмовила. І книжок у бібліотеку привезла, і проблему з освітленням приміщення допомогла розв’язати. У бібліотеці згоріли всі плафони, завдяки Ірині Мирославівні було закуплено нові – енергозберігальні. Завжди відгукується на всі прохання. Уся наша громада стоїть горою за нардепом. Завдяки Ірині Мирославівні наша бібліотека поповнилася новими книгами. Це і художня, і дитяча література, і підручники для школярів. Ірина Мирославівна цікавиться округом. Усіх інших парламентарів можна було побачити хіба що по телевізору. Не пам’ятаю, щоб раніше депутати так часто приїжджали до нас. А в Констанкевич зовсім інший підхід: зустрічається з громадами, вислуховує і допомагає.

Ольга Кравчук
Ольга Кравчук

 

Керівник народного аматорського колективу «Любисток» із села Веснянка Ківерцівського району Тамара Бондар:

– За підтримки народного депутата Ірини Констанкевич ми мали можливість взяти участь у XV Міжнародному фестивалі «Поліське літо з фольклором» та інших заходах культурного спрямування, які відбувалися в Луцьку. У нас невеличкий колектив – вісім осіб віком від 40 до 60 років. Усі ми живемо піснею. Дуже вдячні Ірині Мирославівні за підтримку. Також звернулися до народного депутата з проблемою щодо придбання озвучувальної апаратури для нашого клубу. Питання було розв’язано. Наш клуб невеликий – усього на 60 місць, але ми прагнемо його розвивати, плануємо добудову.  Ірина Констанкевич – справжній народний депутат. Цінуємо її наміри, дії щодо підтримки сфери культури та мистецтва. Для нас це дуже важливо.

Тамара Бондар
Тамара Бондар

 

З передвиборної програми кандидата в народні депутати України у виборчому окрузі №23 Констанкевич Ірини Мирославівни:

Популяризація культури Волинського Полісся. Підтримка творчих колективів, фестивалів, мистецьких заходів, які акумулювали культурний досвід нашого краю. Розвиток спортивної інфраструктури, підтримка дітей та молоді, які мають високі досягнення у спорті.

 

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024