«Ірина Констанкевич ніколи не відмовляє в допомозі»

19 Липня 2019, 16:34
3281

«Наші люди – дуже великі оптимісти. Я набираюся від них світла й енергії. Якби не таке просте спілкування, мені було би тяжко. Адже, зізнаюся, робота у Раді виснажує, а спілкування з людьми в окрузі додає сил», – каже народний депутат України, а нині й кандидат у народні депутати у виборчому окрузі №23 Ірина Констанкевич.

Жителі Ківерцівщини висловили свою підтримку Ірині Констанкевич на виборах до Верховної Ради, які відбудуться вже цієї неділі – 21 липня.

Декан ПЦУ Ківерцівського району, протоієрей Іван Семенюк:

– Ірина Констанкевич – це людина, яка покликана бути народним депутатом, бо в неї немає ні пафосу, ні гордині, вона залишається простою людиною. Всі обіцянки, які Ірина Мирославівна дає своїм виборцям, виконує, допомагає освіті, медицині, підтримує храми, простих людей. Ірина Констанкевич завжди знаходить час побувати в церкві і звернутися до Бога. Якби всі депутати були такими, то в нас було б усе так, як ми хочемо та мріємо. Тому хочеться їй побажати Божого благословення. Сподіваюся, з Божою поміччю вона опікуватиметься нами ще наступні п’ять років.

Іван Семенюк
Іван Семенюк

 

Керівник ТОВ «Фелікс АГРО» Павло Давидюк:

– Після спілкування з народним депутатом Іриною Констанкевич залишилися тільки позитивні враження. Вона віддається роботі на всі сто відсотків. За період свого депутатства, напевне, зустрілася із людьми чи не всіх населених пунктів 23-го округу. За ці три роки зробила чимало добрих справ для громад, допомогла багатьом людям.

Ірина Мирославівна брала участь у наших зустрічах аграріїв. Підтримує нас у думці щодо того, що нині ринок землі в Україні відкривати ще не можна, адже не завершено внесення всіх даних у кадастрову карту, залишається відкритим питання рейдерського захоплення земель та багато інших. Вдячні, що народний депутат нас почула і підтримала закон про кооперацію. Він надзвичайно важливий для аграріїв, адже насамперед врегульовує питання подвійного оподаткування, а також дозволяє нам купувати сировину за значно нижчою ціною. Сподіваємося, у подальшому продовжимо співпрацю з Іриною Констанкевич і з її допомогою зможемо розв’язувати проблеми аграрної сфери на державному рівні.

Павло Давидюк
Павло Давидюк

 

Начальник Сильненського відділення поштового зв’язку Ольга Климець:

– З народним депутатом Іриною Констанкевич спілкуватися дуже просто. Вона приїздила у Сильне на зустріч з громадою. Не лишилася осторонь нашої проблеми – допомогла з ремонтом дороги (800 м), яка вела до житлового масиву, де мешкають переважно молоді сім’ї. Хоча дорогою ту ділянку назвати було важко, адже там її, по суті, ніколи й не було. У негоду кудись дістатися нею було годі. За сприяння Ірини Мирославівни та за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» ми придбали щебінь. Додам, що левову частину від необхідного щебеню закупили за кошти громади: гроші здавали мешканці, також допомогли місцеві підприємці. Так спільними зусиллями нам вдалося привести дорогу до ладу. Зауважу, що Ірина Мирославівна також допомогла з організацією техніки для ремонту шляху.

У нашому поштовому відділенні працює чотири листоноші. На всіх у нас був лише один велосипед. А цього украй недостатньо. Адже пошта нині працює лише два дні на тиждень і встигнути вчасно доставити пенсії, газети, листи без велосипедів неможливо. Про це ми розповіли народному депутату. За її сприяння три велосипеди нам придбав Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Ольга Климець
Ольга Климець

Ірина Констанкевич ніколи не відмовляє в допомозі. Вона – справжній народний депутат.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024