У Сокиричах утилізували понад дві тисячі набоїв

26 Липня 2019, 11:00
Набої 1531
Набої

У ливарно-механічному цеху на Волині переплавили на брухт 13 одиниць різноманітної зброї, яку вилучили поліцейські під час розслідування кримінальних проваджень, і добровільно здали громадяни.

Зокрема, знищили дві гладкоствольні рушниці, три стартових пістолети, нарізну зброю, а також сім одиниць холодної зброї, повідомляють у ГУ НП у Волинській області.

Окрім цього, на спеціальному полігоні в селі Сокиричі Ківерцівського району утилізували понад дві тисячі набоїв.

Поліція наголошує, що за незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки законом передбачено кримінальну відповідальність. Зокрема, санкція статті 263 Кримінального кодексу України, визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Звертаємо також увагу, що у випадку добровільної здачі зброї в органи та підрозділи поліції громадян звільняють від кримінальної відповідальності.

З питань добровільної здачі зброї та її реєстрації у законному порядку необхідно звертатись у відділи та відділення поліції за місцем проживання. Телефон сектору з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Головного управління Національної поліції у Волинській області: (+0332) 74-20-69; 74-22-29.

Читайте такожУ Ківерцівському районі поліція вилучила набої

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024