На центральній вулиці Ківерців прорвало трубу

03 Серпня 2019, 09:12
Прорив труби 3431
Прорив труби

Через аварійну ситуацію у Ківерцях виникли проблеми з водопостачанням.

«У зв'язку з проривом азбестоцементної труби системи водопостачання по вулиці Незалежності у Ківерцях перекривали подачу води на цій та прилеглих вулицях. Ремонтні роботи по ліквідації аварії, заміні труби, керівництво Ківерцівської філії Рівненсько-Тернопільської дистанції водопостачання ПАТ Укрзалізниця зобов'язалися розпочати вже наступного дня», – написав Ігор Мисковець у Facebook.

Проте й наступного дня проблеми з водою виникли теж, що викликало нарікання місцевих жителів.

«По вулиці Незалежності знову немає води. Вийшов з двома відрами на сусідню вулицю і думаю: «Кого маю знайомих, щоб розбудити і набрати воду?» А якщо станеться так, що по всіх Ківерцях не буде води тиждень? ЦЕ надзвичайна ситуація? На мою думку – ТАК! Мабуть, начальнику пожежної необхідно підняти питання про відновлення помпових гідрантів по вулицях (раніше були), які б не залежали від центрального водопостачання. Інакше прийде час, і доведеться воду розвозити пожежними машинами», – висловив думку в соцмережі Микола Грибук.

Читайте такожБіля Ківерцівської райдержадміністрації прорвало трубу

Коментарі
03 Серпня 2019, 19:14
Микола Васильович! Не парся! Кинь за 9-10 тисяч свердловину і забудь про Ківерцівську філію. Тим більше азбестові труби... Воно тобі тра...
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024